HoldYT Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Salut băieți. Nu stiu daca am postat unde trebuie dar sunt nou pe acest forum si am o curiozitate. Dacă am curățat placa de baza a laptop ului cu o periuta de dinti si niste spirt in timp ce bateria bios era in slot este un lucru grav? Multumesc mult. Link spre comentariu
validae Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Nu cred că s-a întâmplat nimic rău, dar dacă o alimentezi fără s-o fi uscat bine e altă situaţie....pentru spălat electronicele se foloseşte alcoolul izopropilic, nu spirtul medicinal. Link spre comentariu
HoldYT Postat Martie 29, 2020 Autor Partajează Postat Martie 29, 2020 Ok. Multumesc mult. Este la uscat de o zi aproximativ, sunt sigur ca s a uscat. Link spre comentariu
Pityu Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Acum când îi criză de spirt medicinal? Dădeam la schimb cu alcool izopropilic Link spre comentariu
HoldYT Postat Martie 29, 2020 Autor Partajează Postat Martie 29, 2020 Cum sa pun pasta pe procesorul asta mic? Ai vreo recomandare? Link spre comentariu
validae Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 O picătură pe mijloc, apoi se pune radiatorul şi se apasă uşor, cu mişcări de rotaţie stânga-dreapta, până se distribuie uniform pe suprafaţă. Link spre comentariu
HoldYT Postat Martie 30, 2020 Autor Partajează Postat Martie 30, 2020 Acum 6 ore, validae a spus: O picătură pe mijloc, apoi se pune radiatorul şi se apasă uşor, cu mişcări de rotaţie stânga-dreapta, până se distribuie uniform pe suprafaţă. Intre timp am desfăcut si ventilatorul, l am uns la ax cu niste ulei ( de motor ) si acum parca mai scartaie.. stii oare de ce? Link spre comentariu
validae Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Acela nu se unge cu orice ulei, uleiurile uzuale strâng praf şi devin abrazive. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum