Stefan Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Umbla la reglaje sau avea nevoie de ceva piese? Link spre comentariu
soisun Postat Iulie 15, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2020 Cred că a doua variantă... Link spre comentariu
soisun Postat Iulie 31, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2020 (editat) Acum 10 ore, Bubulac a spus: Ziua buna voinici lu mosu - ... Când vezi că o "fierătanie" din aia din anii '60 mai funcționează și acum, nu prea o mai duci la fier, unchiule. Editat Iulie 31, 2020 de soisun Link spre comentariu
soisun Postat August 1, 2020 Autor Partajează Postat August 1, 2020 (editat) Dacă aruncăm aceste aparate la fier vechi, aruncăm o parte din istoria electronicii la fier vechi. Ne digitalizăm cu totul, și reducem totul la bani și productivitate. Eu nu cred că un electronist care se vrea cât de cât respectabil, trăiește doar pt bani și eficiență. Electronica înseamnă mult mai mult de atât, înseamnă artă, înseamnă modelare, rafinament. Un electronist e un om mai aparte. Nu știu dacă ați observat, dar cu un electronist e o satisfacție deosebită să discuți diverse, nu doar electronică. Editat August 1, 2020 de soisun 4 Link spre comentariu
mac01 Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 (editat) Acum 3 ore, soisun a spus: Nu știu dacă ați observat, dar cu un electronist e o satisfacție deosebită să discuți diverse, nu doar electronică. Daca iti aloci mai mult timp pe forumul acesta cu timpul o sa-ti schimbi parerea. Asa am zis si eu la inceput...apoi mi-a trecut! Mai asteptam poze cu osciloscoapele. Editat August 1, 2020 de mac01 Link spre comentariu
soisun Postat August 1, 2020 Autor Partajează Postat August 1, 2020 Acum 7 ore, mac01 a spus: Daca iti aloci mai mult timp pe forumul acesta cu timpul o sa-ti schimbi parerea. Asa am zis si eu la inceput...apoi mi-a trecut! Mai asteptam poze cu osciloscoapele. Da... știu ce spui. Am stat destul pe forum cu alte ocazii, nu mai e nevoie. Totuși mă refeream la oameni cu un oarece bun simț. Vreau să cred că mai există. Link spre comentariu
soisun Postat August 1, 2020 Autor Partajează Postat August 1, 2020 (editat) Un wobbler luat din târg de la Vitan, la o sumă modică, și care cândva a cunoscut și vremuri mai bune... X1-50, sper să nu greșesc, pt că nu are față: https//imgur.com/a/DNNoK4v Editat August 1, 2020 de soisun Link spre comentariu
soisun Postat August 6, 2020 Autor Partajează Postat August 6, 2020 (editat) Ăsta e din raft: Editat August 6, 2020 de soisun Link spre comentariu
Ionut Muresan Postat Noiembrie 21, 2022 Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 La 26.03.2020 la 19:35, soisun a spus: Sper să iasă manevra, că n-am mai încărcat pe imgur. Poza e mai veche, între timp s-au dublat... https://imgur.com/gwBABpO Felicitări pentru colecție! Link spre comentariu
grosu99 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 La X1-50 ai sondele ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum