Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceva osciloscoape...

soisun

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
Acum 10 ore, Bubulac a spus:

Ziua buna voinici lu mosu - ...

Când vezi că o "fierătanie" din aia din anii '60 mai funcționează și acum, nu prea o mai duci la fier, unchiule.

Editat de soisun
Link spre comentariu

Dacă aruncăm aceste aparate la fier vechi, aruncăm o parte din istoria electronicii la fier vechi. Ne digitalizăm cu totul, și reducem totul la bani și productivitate.

Eu nu cred că un electronist care se vrea cât de cât respectabil, trăiește doar pt bani și eficiență. Electronica înseamnă mult mai mult de atât, înseamnă artă, înseamnă modelare, rafinament. Un electronist e un om mai aparte. Nu știu dacă ați observat, dar cu un electronist e o satisfacție deosebită să discuți diverse, nu doar electronică. 

Editat de soisun
Link spre comentariu
Acum 3 ore, soisun a spus:

Nu știu dacă ați observat, dar cu un electronist e o satisfacție deosebită să discuți diverse, nu doar electronică. 

Daca iti aloci mai mult timp pe forumul acesta cu timpul o sa-ti schimbi parerea. Asa am zis si eu la inceput...apoi mi-a trecut!

Mai asteptam poze cu osciloscoapele.

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 7 ore, mac01 a spus:

Daca iti aloci mai mult timp pe forumul acesta cu timpul o sa-ti schimbi parerea. Asa am zis si eu la inceput...apoi mi-a trecut!

Mai asteptam poze cu osciloscoapele.

Da... știu ce spui. Am stat destul pe forum cu alte ocazii, nu mai e nevoie. Totuși mă refeream la oameni cu un oarece bun simț. Vreau să cred că mai există. 

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări