Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Booster Wlan

Patrickr99

Postări Recomandate

Salutare!

Am comandat recent un amplificator de WiFi deoarece routerul meu nu duce semnalul pana in celalalt colt al casei.. viteza de internet a routerului este normal de 49 Upload si 49 Download.. am masurat si in coltul opus al casei iar semnalul este cuprins intre 10 si 14 Mbps... am pus amplificatorul de internet in mijlocul casei, am masurat puterea semnalului in coltul respectiv a fost foarte bun, dar cand am masurat viteza internetului prin acest amplificator, am avut o viteza maxima de 8 Mbps.. care ar fi problema? 

Multumesc pentru ajutor si orice sfat e bine-venit!

P.S. Numele aparatului se numeste Wireless-N WiFi Repeater.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ndor

1

• yo7lhe

1

• modoran

1

• Patrickr99

1

Zile populare

Daca vrei sa faci treaba iei un acces point conectat prin cablu LAN de la routerul principal si emitand wireless in zona ce o vrei acoperita. Chestiile ce se conecteaza prin wireless si retransmit la randul lor evident nu sunt bune de nimic.

Pare a avea si chinezaria asta mufa rj45, vii cu un cablu direct din router catre el. 

Link spre comentariu

Repetoarele WiFi repeta acelasi canal cu router-ul.

In coltul casei ai semnalul puternic al repetorului interferat de semnalul mai slab al router-ului.

La router e la fel, ai semnalul repetorului interferat de device.

Nivelul de semnal e beton dar, cu atatea interferente scade viteza.

Cablul e solutia, si un router pe alt canal in coltul indepartat.

Link spre comentariu

Ai masurat si calitatea semnalului ?

E perfect normal sa fie asa .

In plus de asta repetoarele lucreaza in acelasi canal ca si routerul . Teoretic viteza scade la jumate, practic e mai putin de jumate .

Daca vrei semnal mai bun , ori pui AP-uri , ori pui antene cu castig marit la router.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări