Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIFERITE EXPERIMENTE

yo3dbm

Postări Recomandate

Mi-e jena sa intevin, dar daca tot ati deschis topicul, este asa complicat sa puneti scheme concrete? Dupa titlu, eu si se pare ca si alti colegi, asta asteptam. Pentru ca, fara suparare, dar parca RST a postat pe topicurile lui, lucruri milt mai concrete, adica scheme si filmari! Si sincer acuma, pot posta si eu minim 2 metri patrati de placi cu piese lipite pe ele, finalizate sau abandonate in diferite stadii!

Altfel putem deschide toti topicuri in care indemnam pe cei interesati sa caute pe net!

Am ezitat mult pina sa scriu cele de mai sus, dar cred ca am fost in asentimentul multora!

Link spre comentariu

am termiat mixerul h .functioneaza.schema este mai jos si a fost  copiata din schemele picastar.am atasat si schemele de la picastar.eu mixerul  lam inghesuit intr o cutie metalica 30mmx22mmx12mm.fiecare il face cum vrea si cum poate .intentionez sa fac un filmulet cu testarea acestui mixer.daca cineva e interesat pot veni cu mai multe detali despre constructie.COMBO_C_Schematic files DRAFT_180811.pdf

l am construit cu componente smd.daca sint intrebari nu e nici o problema.odara facut poate fi folosit in orice experiment.73 dorel

20200331_185857.jpg

20200330_195552.jpg

Link spre comentariu

Era o vorba rautacioasa despre ingineri (si eu sunt unul). "Inginerul este ca un caine, are o privire inteligenta, dar nu poate sa se exprime". Nu oricine are exercitiul scrisului. Eu, de exemplu, scriu foarte greu la masina si la tastatura, nu prea gasesc tastele. Si am scris, totusi, multe mii de pagini si multe linii de program.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am  testat amp cu tda 2003.multi vor spune ce ne intereseaza pe noi vechitura. asta.este un ic foarte ieftin se gaseste peste tot la un pret de nimic..ce am constatat este foarte liniar in amp si frecventa de la 300-3000.am facut si un filmulet dar e prea mare.cine vrea sal vada il pot trimete..73 dorel

tda2003.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări