Shambala Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 (editat) Asa, strica-i omului toata bucuria.... Uite de asta se supara oamenii si nu mai intra pe forum. Nu puteai si tu sa i-o zici mai pe ocolite sau mai astepti macar cateva saptamani.. ? Editat August 19, 2020 de Shambala Link spre comentariu
arcgotic Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Sa te bucuri de ele! 93 e decent / bine oricum. Frecventa minima nu e 43.. e -3db la 43. Link spre comentariu
saptemari Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Acum 14 ore, relu a spus: Mi-am luat boxe Paradigm Monitor SE 6000F. Le ascult pe amplificatorul de 30 W clasa A, preamplificatorul Rod Elliott(P97), inclusiv cel de P.U.(P06).La acesta din urmă conteaza f. mult condensatorul de la intrare( 100pF) Ca sursa folosesc un tuner JVC T 10xl si un pick-up Telefunken TS 860 cu doza AT 72k. Nu ma satur sa le ascult.Nu mi-am inchipuit cate sunete noi pot sa ascult,acum, cu aceste incinte. Revin, cu impresii, dupa ce-mi revin. Sa le folositi cu placere. Cel mai important lucru (sau singurul), este sa va placa dumneavoastra. Cand cereti parerea altor persoane, veti primi o diversitate de opinii, asa e normal. PS Conteaza si ce gen muzical va place Link spre comentariu
Усилитель Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Boxe de performanta de la un producator mai necunoscut ( la noi , etc = fiindca este din Australia ) Interesant ca vand si ca si KIT , numai difuri ,cutii ,ba au si cutii cu design mai avansat , etc .Preturile sunt chiar bune, pt calitatea oferita. https://www.adelaidespeakers.com/valve.html V1093AQTL LARGE 3-WAY 10" WOOFER HIGH EFFICIENCY FLOORSTANDER DESCRIPTION AND SPECIFICATIONS Price: $1995/pr (or $1395 kit less cabinet) Cabinet: 1120h x 300w x 415d transmission line 100 litres Power Handling: 140 wrms Nominal Impedance: 8 ohms Frequency Response: 26 -- 30,000 Hertz +/-2dB Sensitivity: 96dB 1w/1m Drivers: 10 inch professional super efficient long throw woofer with double magnet; 160 mm efficient ultra smooth and detailed non-inductive midrange; efficient smooth large 28mm wave guide dome tweeter Description: At last, a full range large audiophile quality super efficient speaker for low powered valve amplifiers. This speaker will produce a similar output at 10 watts and 8 ohms as many other speakers would at 50 watts, and do that with no restrictions in bass extension, impact, transience, voicing, air, crispness, sound-stage or reality. These are very unique speakers, especially at this price. A high class Transmission Line valve gem. Upgrades: Artisan cabinet $400 Link spre comentariu
Shambala Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Kituri cu difuzoare SBA sau SS sau "ceva pro" sa le cumperi tocmai din Australia... pt ce ? 4 scanduri si cateva coli de furnir nu se pot lua si de aici ? Alea-s dedicate red-necilor locali care se cred mari DIY-eri ca stiu sa repare o streasina in tara unde nu ploua ... Asa ca firma profita. O recomandare tardiva si mai ales proasta. Link spre comentariu
relu Postat August 19, 2020 Autor Partajează Postat August 19, 2020 Shambala ai avut dreptate. Cu siguranta aceasta-i începutul. Cand ma voi sătura de ascultatul acestora,am sa caut ceva mai bun. Cum,în viața, totu-i relativ,sau singurul adevăr absolut este ca totu-i relativ,prin comparație cu ceea ce am avut anterior,aceste boxe mi se par,,de vis". Multumesc tuturor pentru sfaturile primite/ pe care le voi primi în continuare,pe care le prețuiesc deopotrivă,pentru că acestea ma vor determina,în timp, sa trec la o treaptă superioară . Tocmai aceasta este ideea:de a ,,scoate" maximum din ceea ce-ți permite bugetul, la un moment dat. Voi revenii cu detalii. 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Acum 35 minute, relu a spus: Shambala ai avut dreptate. Cum,în viața, totu-i relativ,sau singurul adevăr absolut este ca totu-i relativ, Buna Exact, Einstein Si guvernele sunt relative. Spor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum