Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe pt amplificator clasa A Hiraga

relu

Postări Recomandate

Asa, strica-i omului toata bucuria....

Uite de asta se supara oamenii si nu mai intra pe forum.  Nu puteai si tu sa i-o zici mai pe ocolite sau mai astepti macar cateva saptamani.. ?   :rade:

Editat de Shambala
Link spre comentariu
Acum 14 ore, relu a spus:

Mi-am luat boxe Paradigm Monitor SE 6000F.

Le ascult pe amplificatorul de 30 W clasa A, preamplificatorul Rod Elliott(P97), inclusiv cel de P.U.(P06).La acesta din urmă conteaza f. mult condensatorul de la intrare( 100pF)

Ca sursa folosesc un tuner JVC T 10xl si un pick-up Telefunken TS 860 cu doza AT 72k.

Nu ma satur sa le ascult.Nu mi-am inchipuit cate sunete noi pot sa ascult,acum, cu aceste incinte.

Revin, cu impresii, dupa ce-mi revin.

Sa le folositi cu placere. Cel mai important lucru (sau singurul), este sa va placa dumneavoastra. Cand cereti parerea altor persoane, veti primi o diversitate de opinii, asa e normal.

PS

Conteaza si ce gen muzical va place

Link spre comentariu

Boxe de  performanta de la un producator mai necunoscut ( la noi , etc = fiindca este  din Australia )

Interesant ca vand si ca si KIT , numai difuri ,cutii ,ba au si cutii cu design mai avansat , etc .Preturile sunt chiar bune, pt calitatea oferita.

https://www.adelaidespeakers.com/valve.html

V1093AQTL
LARGE 3-WAY 10" WOOFER HIGH EFFICIENCY FLOORSTANDER

valve-v1093aqtl.png valve-v1093aqtl.png Man figure seated for scale comparison
DESCRIPTION AND SPECIFICATIONS

Price: $1995/pr (or $1395 kit less cabinet)
Cabinet: 1120h x 300w x 415d transmission line 100 litres
Power Handling: 140 wrms
Nominal Impedance: 8 ohms
Frequency Response: 26 -- 30,000 Hertz +/-2dB 
Sensitivity: 96dB 1w/1m
Drivers: 10 inch professional super efficient long throw woofer with double magnet; 160 mm efficient ultra smooth and detailed non-inductive midrange; efficient smooth large 28mm wave guide dome tweeter
Description: At last, a full range large audiophile quality super efficient speaker for low powered valve amplifiers. This speaker will produce a similar output at 10 watts and 8 ohms as many other speakers would at 50 watts, and do that with no restrictions in bass extension, impact, transience, voicing, air, crispness, sound-stage or reality.  These are very unique speakers, especially at this price.  A high class Transmission Line valve gem.

Upgrades: Artisan cabinet $400

valve-v1093.jpg
Link spre comentariu

Kituri cu difuzoare SBA sau SS sau "ceva pro" sa le cumperi tocmai din Australia...  pt ce ?   4 scanduri si cateva coli de furnir nu se pot lua si de aici ?

Alea-s dedicate red-necilor locali care se cred mari DIY-eri ca stiu sa repare o streasina in tara unde nu ploua ...  Asa ca firma profita.

O recomandare tardiva si mai ales proasta.

Link spre comentariu

Shambala ai avut dreptate.

Cu siguranta aceasta-i începutul.

Cand ma voi sătura de ascultatul acestora,am sa caut ceva mai bun.

Cum,în viața, totu-i relativ,sau singurul adevăr absolut este ca totu-i relativ,prin comparație cu ceea ce am avut anterior,aceste boxe mi se par,,de vis".

Multumesc tuturor pentru sfaturile primite/ pe care le voi primi în continuare,pe care le prețuiesc deopotrivă,pentru că acestea ma vor determina,în timp, sa trec la o treaptă superioară .

Tocmai aceasta este ideea:de a ,,scoate" maximum din ceea ce-ți permite bugetul, la un moment dat.

Voi revenii cu detalii.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, relu a spus:

Shambala ai avut dreptate.

Cum,în viața, totu-i relativ,sau singurul adevăr absolut este ca totu-i relativ,

Buna

Exact,

Einstein

Si guvernele sunt relative.

Spor 

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări