silcos Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 18 minute, validae a spus: Nu trebuie neapărat să ai cine ştie ce mizerie ca să foloseşti un dispozitiv cu aburi....e doar o altă unealtă de curăţenie.Eu le văd utile în bai şi bucătărie, nu văd de ce ai da cu abur prin dormitor, pe parchet oricum ar fi chiar aiurea să încerci.Deşi un covor mai îmbâcsit de murdărie s-ar curăţa foarte bine cu abur.... Pe parchet e chiar util. Aburul fierbinte iese printr-o carpa (material mai gros, gen prosop) care sterge murdaria dizolvata si excesul de apa, asa ca parchetul e aproape uscat dupa ce dai cu aparatul. Nu va imaginati ca ramane balta ori ca se umfla parchetul. Carpa se schimba cand se uda prea tare. Chiar ieri am dat pe sub canapeaua din sufragerie, unde am vazut ca se uscase ceai varsat de copii. A sters complet din una-doua treceri, fara sa insist. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 (editat) 1 hour ago, RoGeorge said: curăță doar mizeriile proaspăt depuse, adică alea pe care le poți sterge foarte bine cu degetul sau cu orice cârpă ordinară. Nu curăță depunerile vechi, uscate. Corect !, asta am incercat si eu sa spun dar nu am gasit cuvintele potrivite..... Editat Septembrie 27, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum