Costica Tv Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Salut, Pentru curatat grasimea de pe aragaz, cuptor, faianta.....etc, care din cele doua de jos credeti ca ar fi mai eficient? Ma gandesc ca in cel mare intra mai multa apa si probabil ca are si presiune mai mare, dar daca plesneste furtunul, ajunge piesa de muzeu, pe cand cel mic se poate folosi si fara furtun. orice parere e binevenita. Multumesc https://www.olx.ro/oferta/aparat-de-curatat-cu-abur-polti-vaporetto-pure-steam-IDdq9SG.html#738e971104 https://www.youtube.com/watch?v=8bcSi-wxeHs&feature=youtu.be https://www.olx.ro/oferta/aparat-de-curatat-cu-abur-aquabelo-IDdcpv6.html#335581a7e6 https://www.youtube.com/watch?v=UpwMcfa-9C4 Editat Martie 23, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 23, 2020 Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 Logic ar fi ca pe furtunul acela lung sa se piarda din presiunea si temperatura aburului, dar pentru ca nu am avut, nu-mi ramane decat sa astept pareri de la cei care cunosc situatia. Pana trece coronavirus poate primesc si eu vreun sfat de la cineva... Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Matale n-ai ce face cu banii decat sa-i arunci pe jucarii? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 23, 2020 Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 12 minutes ago, mac01 said: Matale n-ai ce face cu banii decat sa-i arunci pe jucarii? De ce sunt jucarii, nu curata grasimea? Bani de aruncat nu prea am, de aia am si deschis topicul asta! Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Nu curata bree nimic. Dai cu apa fiarta pe grasime si vezi daca o indeparteaza. Fara detergenti nu indepartezi nicio grasime. Aparatale alea sunt praf in ochi....sa nu arunci cu banii pe asa ceva...doar intinde grasimea, dar nu o indeparteaza. Editat Martie 23, 2020 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 28, 2020 Partajează Postat Martie 28, 2020 Apa fiarta are 95...98 grade, functie de ce mai are dizolvat in ea, plus ca nu prea ai cum s-o aplici fix acolo unde iti trebuie. Aburul de la o jucarie din asta are peste 120 grade, presiune de cca 3 bar si cam curata locuri unde altfel te cam plictisesti frecand. E drept ca nu iti vine sa folosesti des asa ceva, dar cand ai nevoie, nu prea poti inlocui cu prea multe. Am curatat rosturi chituite de faianta, care cu peria nici de frica nu se curatau. Tapiterie textila la fel, cam greu de curatat fara demontare, si daca sa zicem demontezi, o bagi in apa si se strange dupa uscare de n-o mai poti monta la loc. La aragaz n-am incercat, ala e curat pt ca se spala ori de cate ori este folosit, si nu are cum sa se stranga grasime pe el. In schimb cuptorul se curata foarte bine cu abur. Am modelul mic, luat din lidl. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Dupa o jumatate de an am revenit aici ca sa va spun care aparat de curatat cu aburi e mai bun si ce se poate curata cu el Acum aproximativ o jumatate de an am rascolit zile intregi pe net pentru a afla daca aceste aparate sunt bune de ceva, am gasit zecii de pareri, unii spuneau ca nu sunt bune de nimic, dar erau si destui care spuneau ca sunt foarte bune dar trebuie sa aibe cel putin 4-5 bar presiune ca sa curate bine, daca am vazut asa m-am hotarat si am comandat un aparat semi profesional de pe olx, acest aparat avea boiler de inox de 2,5L si presiune max 5 bar.... Cand am facut proba la aparat, am ramas uimit de performantele pe care le are, adica am luat o teapa mare si frumoasa....intradevar aparatul are debit mare de abur si presiune de nu se poate, dar nu curata absolut nimic decat praful si atat... De cand l-am cumparat l-am si pus imediat la vanzare pe olx, dupa aproape o juma de an abia astazi am gasit un cumparator si asta pentru ca l-am lasat mult mai ieftin fata de cat am dat eu pe el... Colegul mac01 a spus mai sus ca doar intinde grasimea...adevarul e ca nici macar n-o intinde !!! Cam asa arata aparatul pe care l-am cumparat si apoi l-am revandut, sa nu faceti greseala pe care am facut-o eu ca plangeti dupa bani...aceste aparate chiar daca sunt scumpe de sute de euro si profesionale nu curata absolut nimic decat praful de pe suprafete si atat !!! Editat Septembrie 26, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
silcos Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Am un karcher sc2 si de cativa ani doar cu abur spal pe jos in toata casa, inclusiv bucataria si baia. Nu se compara cu mop sau ce am folosit inainte. Fara detergent, fara galeti, fara clatire. Probabil conteaza si marca sau modelul. Am incercat si pe aragaz, dizolva grasimea, chiar mai intarita, insa tot trebuie stearsa dupa aia cu ceva detergent. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 26, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2020 25 minutes ago, silcos said: Am un karcher sc2 si de cativa ani doar cu abur spal pe jos in toata casa, inclusiv bucataria si baia. Nu se compara cu mop sau ce am folosit inainte. Fara detergent, fara galeti, fara clatire. Probabil conteaza si marca sau modelul. Am incercat si pe aragaz, dizolva grasimea, chiar mai intarita, insa tot trebuie stearsa dupa aia cu ceva detergent. Incearca sa intelegi ca aparatele astea cu abur poate sa fie si de 1000 de euro, nu dizolva niciun fel de grasime Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 On 3/24/2020 at 1:53 AM, mac01 said: Nu curata bree nimic. Dai cu apa fiarta pe grasime si vezi daca o indeparteaza. Fara detergenti nu indepartezi nicio grasime. Aparatale alea sunt praf in ochi....sa nu arunci cu banii pe asa ceva...doar intinde grasimea, dar nu o indeparteaza. Link spre comentariu
silcos Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Acum 12 ore, Costica Tv a spus: Incearca sa intelegi ca aparatele astea cu abur poate sa fie si de 1000 de euro, nu dizolva niciun fel de grasime Cand zici cuiva "incearca sa intelegi" il faci prost de-a binelea. Ma bucur ca ati incercat toate aparatele alea de 1000 de euro, eu am incercat unul de cateva sute de lei si am spus ce face si ce nu. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 (editat) 56 minutes ago, silcos said: Cand zici cuiva "incearca sa intelegi" il faci prost de-a binelea. Ma bucur ca ati incercat toate aparatele alea de 1000 de euro, eu am incercat unul de cateva sute de lei si am spus ce face si ce nu. Nu am incercat niciun aparat de 1000 de euro, dar din moment ce am avut unul cu debit mare si fierbinte de abur si nu curata niciun fel de murdarie, e simplu de concluzionat ca si celelalte fac acelasi lucru, pentru ca toate scot abur din apa fiarta.... Poate aparatul tau foloseste alta tehnologie din moment ce dizolva si grasimea.. Editat Septembrie 27, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Câtă grăsime aveți prin casă sau alte 'impurități' de trebuie să dați cu jet de aburi? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Nu trebuie neapărat să ai cine ştie ce mizerie ca să foloseşti un dispozitiv cu aburi....e doar o altă unealtă de curăţenie.Eu le văd utile în bai şi bucătărie, nu văd de ce ai da cu abur prin dormitor, pe parchet oricum ar fi chiar aiurea să încerci.Deşi un covor mai îmbâcsit de murdărie s-ar curăţa foarte bine cu abur.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Eu m-am păcălit acum mulți ani, și am cumpărat un curățător din ăla cu aburi arătat la teleșoping. A fost țeapă. Curăță ca în film, dar curăță doar mizeriile proaspăt depuse, adică alea pe care le poți sterge foarte bine cu degetul sau cu orice cârpă ordinară. Nu curăță depunerile vechi, uscate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum