Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montare mufa jack pe Radio-CD Pioneer

Tiberiu

Postări Recomandate

Salut, sunt nou pe acest grup si caut informatii pentru a putea realiza o chestie mult mai practica.  Vreau sa montez o mufa jack pe un cd player pioneer deh 2700rb care este track. Cine ma poate ajuta dau o bere .

Am atasat doua poze cu problema . 

20200323_165335.jpg

20200323_161852.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• stefan94stefan

1

• Tiberiu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din ce stiu eu va trebui sa cauti firele de semnal dinspre partea de cd spre placa de baza si acolo poti pun jack-ul insa va trebui sa fie in permanenta un cd blank in player.

Cel mai simplu folosesti un transmitor fm cu bluethoot si scapi si de fire si de tot iar unele sunt destul de  decente la sunet.

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Bănuiesc că vrei să introduci semnal de pe surse externe (Telefon, tabletă) în Radio-CD prin acea mufă, nu ? Mai există sigur un topic similar, doar că aparatul folosit poate fi diferit, însă principiul e acelaşi.Semnalul extern se poate introduce în principiu doar pe intrarea de CD, fiindcă pe radio ar trebui să cauţi o frecvenţă pe care nu emite niciun post şi asta ar putea fi dificil.

S-ar putea introduce semnal de la mufă chiar pe intrarea etajului final audio, la pinii de intrare ai integratului final, dar reglajul nivelului din dispozitivul extern ar fi critic şi reglajul din radio-cd nu ar mai putea fi folosit.Te-ar ajuta mult să-ţi faci un dispozitiv de urmărire a semnalului audio, format dintr-o cască telefonică de telefon fix (preferabil unul din cee folosite de Romtelecom) şi două fire, pe unul dintre ele fiind înseriat un condensator de circa 1uF.Căştile de telefon fix au sensibilitate excelentă şi poţi urmări semnale slabe de pe traseul dintre selectorul de surse şi amplificatorul final.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări