Mihail2020 Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Salut, De curand am intrat in posesia unui laptop, HP Zbook 17.3 G3 i5 6440HQ, cu bios-ul parolart, persoana de la care am laptopul nu mai este de gasit... Am observat ca bios-ul are parola cand am vrut sa instalez noul sis de operare... cum pot sa resetez parola din bios? Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Scoţi BIOS-ul (CIP-ul) şi pui unul recuperat şi neparolat. Link spre comentariu
Mihail2020 Postat Martie 21, 2020 Autor Partajează Postat Martie 21, 2020 Asta inseamna ca trebuie sa merg la un service specializat...ma gadeam ca se poate rezolva software, printr-un programel, ceva de genul... Link spre comentariu
vijelie02 Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Introduceti de cateva ori orice parola pana se blocheaza si va afisa un numar pentru recovery. Postati-l aici, poate aveti noroc. Link spre comentariu
Mihail2020 Postat Martie 21, 2020 Autor Partajează Postat Martie 21, 2020 (editat) am introdus o parola de de cel putin zece ori si imi returneaza acelasi rezultat: system locked press the power button to restart the system...nu functioneaza Editat Martie 21, 2020 de Mihail2020 Link spre comentariu
Pityu Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Salut @Mihail2020! Nu recomand înlocuirea chipului cu un altul de pe un alt laptop. Te pot ajuta cu editarea BIOS-ului original, pentru a îndepărta parola. După acest serviciu se poate parola cu ce parola dorești tu ! Link spre comentariu
pelosul Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Introduceti de cateva ori orice parola pana se blocheaza si va afisa un numar pentru recovery. Acceseaza site-ul www.bios-pw.org. Acest site m-a ajutat sa deblochez si un hard disk parolat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum