Synnin87 Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Salut, sunt nou pe forum și de vreo 2 zile ma confrunt cu o problemă legată de amplificatorul marantz.Practic în timp ce ascultam muzica canalul stâng a devenit brusc mult mai încet decât cel din dreapta.Am deconectat toate sursele și am lăsat doar cd playerul, am scos boxele și am băgat căștile in intrarea din amplificator și se auzea la fel, adică canalul stâng mai încet decât cel drept.Am inversat cablurile in spatele amplificatorului (intrările rca) adica am inversat cablurile să văd dacă problema migrează și am remarcat că indiferent dacă inversez canalul stâng cu drept problema rămâne la canalul stâng.M am uitat în interior să văd dacă e vre o componenta arsă am curățat potentiometrul de volum cu soluție speciala și nimic, problema persista..Scz ptr postul lung dar am încercat să expun cât mai clar problema.Sper ca cineva dintre voi să îmi dea vre o indicație..mulțumesc Link spre comentariu
franzm Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Ati inversat si boxele? Link spre comentariu
Synnin87 Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Salut, da le am și inversat problema rămâne pe canalul stâng adică, inversand boxele cea din dreapta se aude mai încet. Link spre comentariu
Synnin87 Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Momentan ma folosesc de alt amplificator care redă cum trebuie deci nu sunt boxele de vină, tind să cred că problema e amplicatorul deoarece și la ieșirea de căști din acesta problema persista.... Link spre comentariu
alf Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Verifica daca aceasta problema se manifesta si pe pinii conectorului N6001, amplasat pe placa de baza. Link spre comentariu
Synnin87 Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 2 minute, alf a spus: Verifica daca aceasta problema se manifesta si pe pinii conectorului N6001, amplasat pe placa de baza. Cum fac asta mai exact?Mersi de răspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum