Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marantz pm 6005 problema canal stânga

Postări Recomandate

Salut, sunt nou pe forum și de vreo 2 zile ma confrunt cu o problemă legată de amplificatorul marantz.Practic în timp ce ascultam muzica canalul stâng a devenit brusc mult mai încet decât cel din dreapta.Am deconectat toate sursele și am lăsat doar cd playerul, am scos boxele și am băgat căștile in intrarea din amplificator și se auzea la fel, adică canalul stâng mai încet decât cel drept.Am inversat cablurile in spatele amplificatorului (intrările rca)  adica am inversat cablurile să văd dacă problema migrează și am remarcat că indiferent  dacă inversez canalul stâng cu drept problema rămâne la canalul stâng.M am uitat în interior să văd dacă e vre o componenta arsă am curățat potentiometrul de volum cu soluție speciala și nimic, problema persista..Scz ptr postul lung dar am încercat să expun cât mai clar problema.Sper ca cineva dintre voi să îmi dea vre o indicație..mulțumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări