Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SUBWOOFER SAL 2020/4

Vizitator cipy07

Postări Recomandate

Vizitator cipy07

Am realizat recent un subwoofer cu un dif SAL 2020/4(4 Ohm) si suna foarte bine conectat la firele difului de la un subwoofer altec lansing.Problema consta in faptul ca daca conectez subwooerul la un amplif de 2X15 W si pun si filtrul de subwoofer paraie urat tare.Filtrul e reglabilz(80-125-225 Hz) si e ok. Ce amplificator sa cumpar pentru SAL 2020/4?adica...placuta de amplificare:D.Multumesc mult! Toate cele bune!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• Noobsound

1

Top autori în acest subiect

Vizitator cipy07

Sistemele 5.1 au filtre active care dau boost pe anumite frecvente sa dea impresia de bass mai puternic... ai incercat fara filtru? cum suna? mai "paraie urat tare"?

Cam asa ceva...zgomotul ala deranjant tot este..numai ca nu e de frecventza joasa...:|...si am uitat sa specific..filtrul meu e activ :yawinkle:
Link spre comentariu

da-ne schemele si diagrama de conectare sa vedem si noi ce ai facut acolo.Eu cred ca ai facut niste legaturi gresite, sau pur si simplu amplificarea amplifului e mare si semnalul de intrare duce in distorsiuni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări