Ujio Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Am un vecin in situatia spusa de tine.Omul a venit cu 2 drujbari si tractor.Imediat a aparut padurarul.Fiind la liziera de padure terenul,proprietarul avea harta situatiei pe telefon.Ca urmare,padurarul a inghitit in sec. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 (editat) Toti arborii trebuiesc marcati pt taiere, inclusiv cei de pe marginea drumului sau din rapi si atunci trebuie anuntat ocolul silvic pt marcare. Padurarul intervine acolo unde are gestiune. Problema apare daca esti prins ca transporti lemn nemarcat. Anul trecut s-a confiscat un camion cu salcam luat dintr-o rapa inclusiv camionul s-a confiscat. Inca ceva, padurarul nu are dreptul sa marcheze. Editat Ianuarie 3, 2022 de daniels Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Inseamna ca ai contract cu ocolul silvic daca ai padrea exploatata in regim silvic Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Ai facut un lucru bun pt padure. Link spre comentariu
Kreator Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 4 ore, Ujio a spus: Ca urmare,padurarul a inghitit in sec. Eu zic ca padurarii sunt niste fraieri care vor sa-i țepuiasca pe bieții lucratori ai terenurilor abandonate agricol care mai iau si subventie de la stat. Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Si animalele din ograda ce maninca,ricin?Sunt zone unde productivitatea la hectar e modesta.In traducere acolo renteaza doar cultivarea pentru crescut animale. Link spre comentariu
Kreator Postat Ianuarie 3, 2022 Partajează Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 1 oră, Rammstein a spus: Subventue nu iei decât dacă cultivi pământul, dacă este pârloagă nu îți dă nici o subvenție. Eu mă lupt de ceva timp să îmi dea unii pământul în arendă, sunt câteva hectare lângă o tarla a mea, sunt unii atât de bătuți în cap încât preferă să lase pământ bun necultivat în loc să ia ceva bani pe el. Se da subventie si pentru teren arabil nelucrat pana in max 5 ani, dupa aia trebuie sa-i faci minim o lucrare anuala pt a dovedi activitate agricola. BTW - De ce crezi tu ca nu ti-l da in arenda? Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 (editat) Eu am ceva pamant,dar nu vrea nimeni sa mi-l lucreze,cel putin nu in conditiile mele.........vor sa pape si Apia. Editat Ianuarie 4, 2022 de Ujio Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 (editat) Asta e motivul pentru care nu se baga lumea.Cei ca tine,au un tractor si vor sa speculeze faptul ca altii nu il au.Unii din proprietarii de pamanturi insa aleg si o a treia varianta,platesc vreun vecin sa le lucrezee pamantul,fara Apia... Editat Ianuarie 4, 2022 de Ujio Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Vedeți că vă abateti de la temă și comentariile trec la uscaturi! Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Pai din cauza secetei.Nu vrea lumea sa ude culturile si rezultatul e pe masura. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Si altii au adunat "uscaturi" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum