BRANCA Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Am un bloc Digi ce preia semnalul fibra cu o iesire TV.De aici se splituieste pt 2 televizoare. Trebuie sa cuplez inca un TV.Cum e mai indicat,sa splituiesc unul din cable in doua sau sa pun un splitter cu 3 iesiri? Ar tine "figura"?Cu virusu asta s-ar putea sa-mi aduc soacra in apartament si fara TV ... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Buna Oricum e OK.Mai ales daca ai semnal puternic. Spor Alex Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Salut, Daca splituiesti inca o data pe una din iesirile primului spliter , mai adaugi inca o atenuare a semnalului TV din cauza spliterului 2, asa ca cel mai bine e spliter de calitate cu 3 iesiri. Succes! Daniel Link spre comentariu
validae Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Vezi că se găsesc amplificatoare de cablu cu trei ieşiri.Reglezi amplificarea doar cât să compensezi atenuarea splitterului https://www.emag.ro/amplificator-catv-cu-3-iesiri-a1000322/pd/DYF8MZBBM/?cmpid=86996&gclid=CjwKCAjwsMzzBRACEiwAx4lLG0HL63RWvI2b6ccwlJ_i8zNC01OgZ6PRlyHEX8XvDqf2ZVPEwzPRtBoCw8IQAvD_BwE Editat Martie 20, 2020 de validae Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Televizoarele stiu de DVB-C sau doar analogic? Dacă stiu de digital faci cum a zis @Craciun In cazul meu cand aveam 3 TV-uri pe analogic (doua splittere) se vedea groaznic, pe digital nu mai există astfel de probleme. Link spre comentariu
validae Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Există problema şi la digital, findcă dacă atenuarea e foarte mare, semnalul scade sub pragul minim şi apar blocaje.Depinde mult de nivelul local existent... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Eu am un mic amplificator ,dupa care este splituit de mai multe ori in tot felul de combinatii , am 9 iesiri pe care sunt fire , la capat cu mufa montata pe perete din care TV este pe 5 ,una are fir lung si tot merge bine . Editat Martie 20, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Multumesc de consiliere.O sa incerc intai cu spliter cu 3 iesiri.Daca nu merge am in vedere si un amplificator. La mine vine semnalul pe fibra.Ce iese nu's ce nivel are.Cu doua TV digitale merge,acum,perfect. Ideal,mai glumim si noi,era sa stea soacra la casa ei... Si uite ca nu-mi aduc aminte amplificatoarele pentru sarbi,Canal 3,ce banda de frecventa aveau?Am avut pe timpuri,cred ca prin cotloane,unde n-ajung,mai sunt.Erau f bine realizate si f eficiente. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Cu amplificator de 30 lei, de atat ai sa vezi. Am gasit la cineva un asemenea amplificator si pana nu l-am scos din circuit omul nu a avut semnal cum trebuie ( mai ales pe digital). Cel mai bine un spliter de calitate cu 3 iesiri, si poti tine soacra izolata in camera ei...n-o sa aiba motiv sa iese din cauza ca nu merge tv-ul. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Simpatic!Bine zis cu carantinarea prin izolare... Link spre comentariu
diddygy Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Daca va amintiti tv alb negru romanesti aveau pe mufa de intrare 3 condesatori eu am facut personal din acei 3 condesatori protectie la tv ,socuri curent etc... Spliter daca pui mai taie odata semnal avind in vedere ca primesti semnal slab dat de de spliter daca il mai treci prin al 2 spliter taie mult din semnal si calitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum