Vizitator ovi_vl Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Salut! problema este cam complicata...am dat peste tot felu de piese si module si as vrea sa iasa o statie. Intrebarea e daca se poate face un 2.1 sau orice alt "hibrid" cu urmatoarele piese: 8..carcasa metalica + 1bucata traf cu 3 iesiri :rolleyes: 7.traf. cu 3 iesiri (statie mai veche)6.modul ad023W 2xtda72945.modul 6 integrate (posibil vu-meter?)4.modul 2xtda20303.modul necunoscut +placuta led uri ?? 2.modul punte redresare +4cond 4700uf 50/40V1.modul electro muresh 0.potentiometre,coolere,butoane si butonase multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca postu meu kilometric,si astept propuneri cu ce arunc si ce pastrez :P Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 tda 1524 e un preamplificator(si bun,daca amplificatorul final nu e foarte sensibil-ca sa nu mai fie fasaitul ala nasol)cu kitul de tda 2030 iti poti 'alimenta' satelitiicu kitul cu tda7294 'alimentezi' 2 (sub)woofere,sau le poti pune in punte,pt unul singurcondesatorii ii folosesti la filtrare,iar despre traf,trebuie sa-i masori tensiunea si diametrul sarmei Link spre comentariu
Vizitator ovi_vl Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 din pacate n am experienta necesara sa conectez kiturile alea...si nici vre o schema sau ceva de genu...singuru pe care l am pus in functiune e kitul ad023w amplificator mono pt. subwoofer. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 cauta datasheet-ul de la tda2030 si urmareste pe schema-asa aflii intrarile,iesirile si alimentareapune integratele pe radiator si pt testele poti alimenta de la sursa pe care ai folosit-o si la kit-ul de sw Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum