VTP Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Nu trebuie scapat din vedere ca micile diferente ce apar de la un amplificator la altul si de la o incinta la alta se datoreaza diferentelor de parametri ai wooferului, factorul de damping al amplificatorului, caracteristicile tehnice specifice, deci ale celor doua aparate si influenta cablului de legatura. Rezultate bune se pot obtine in ambele cazuri daca cele doua amplificatoare sunt utilizate corect. In mod normal, integratul, lucrand in preajma granitei SOA, se va auzi mai "gatuit", avand in vedere ca protectia interna va actiona la fiecare depasire a curentului maxim sau daca se lucreaza aproape de temperatura maxima admisa. Un amplificator cu componente discrete poate avea o capacitate de curent mai mare, chiar daca integratul si amplificatorul discret clameaza aceiasi putere utila. Link spre comentariu
mariobe Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 La 18.03.2020 la 15:41, Marian a spus: Intre 5 si 10mV la bornele acelor rezistente ar trebui sa fie deajuns pentru finalii aia. 35 mV este rezultatul măsurătorii mele Link spre comentariu
vijelie02 Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Cat de urias este radiatorul pentru 160mA ? Link spre comentariu
mariobe Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 16 minute, vijelie02 a spus: Cat de urias este radiatorul pentru 160mA ? De unde 160 mA ? Pt test am folosit o bucata de aluminiu și un transformator 24-0-24 în alternativ Link spre comentariu
alf Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 36 minute, mariobe a spus: 35 mV este rezultatul măsurătorii mele Unde anume ai masurat tensiunea asta? Link spre comentariu
vijelie02 Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Cum adica de unde 160mA? Faceti o simpla impartire. I s-a indicat sa masoare tensiunea la bornele rezistentelor ceramice de putere. Editat Martie 20, 2020 de vijelie02 Link spre comentariu
mariobe Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 1 minut, alf a spus: Unde anume ai masurat tensiunea asta? Între bornele rezistorilor ălora albi mari ceramici . Așa sugerase cineva mai sus Link spre comentariu
alf Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 1 minut, mariobe a spus: Între bornele rezistorilor ălora albi mari ceramici Adica ai pus testerele aparatului de masura pe terminalele uneia din rezistente? Link spre comentariu
vijelie02 Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 @alf cred ca @mariobe face misto de noi cu postarile astea. Uitati-va ce scrie in semnatura domnului: imi place sa starnesc prostimea;in timp ce citesti asta iti fierbe sangele in vine Link spre comentariu
mariobe Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Da Alf.Am masurat tensiunea aia Live Acum 9 minute, vijelie02 a spus: @alf cred ca @mariobe face misto de noi cu postarile astea. Uitati-va ce scrie in semnatura domnului: imi place sa starnesc prostimea;in timp ce citesti asta iti fierbe sangele in vine Așa cum am spus mai sus , nu am terminat profil electronic.Am ceva cunoștințe dar nu prea multe.Acum hai să trecem mai departe Editat Martie 20, 2020 de validae Link spre comentariu
alf Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 7 minute, mariobe a spus: Am masurat tensiunea aia Live Eu am intrebat daca testerele aparatului de masura erau la terminalele UNEIA din rezistentele alea ceramice, mari si albe. Link spre comentariu
mariobe Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 8 minute, mariobe a spus: Da Alf.Am masurat tensiunea aia Live Așa cum am spus mai sus , nu am terminat profil electronic.Am ceva cunoștințe dar nu prea multe.Acum hai să trecem mai departe Apropo , unde șterg tâmpenia de la profil Acum 1 minut, alf a spus: Eu am intrebat daca testerele aparatului de masura erau la terminalele UNEIA din rezistentele alea ceramice, mari si albe. Corect Link spre comentariu
alf Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Si atunci care este rezultatul impartirii 0,035 : 0,22 = ? Link spre comentariu
mariobe Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 6 minute, alf a spus: Si atunci care este rezultatul impartirii 0,035 : 0,22 = ? 0.159(09) ,asa spune calculatorul .Acum ma poti lumina un pic cu ce inseamna asta ? Acum 9 minute, alf a spus: Si atunci care este rezultatul impartirii 0,035 : 0,22 = ? Pana la urma mai trebuie reglat semireglamilul ala sau ba ? Link spre comentariu
alf Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Se numeste Legea Lui Ohm. https://ro.wikipedia.org/wiki/Legea_lui_Ohm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum