Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri chinezești

Postări Recomandate

Nu trebuie scapat din vedere ca micile diferente ce apar de la un amplificator la altul si de la o incinta la alta se datoreaza diferentelor de parametri ai wooferului, factorul de damping al amplificatorului, caracteristicile tehnice specifice, deci ale celor doua aparate si influenta cablului de legatura.

Rezultate bune se pot obtine in ambele cazuri daca cele doua amplificatoare sunt utilizate corect. In mod normal, integratul, lucrand in preajma granitei SOA, se va auzi mai "gatuit", avand in vedere ca protectia interna va actiona la fiecare depasire a curentului maxim sau daca se lucreaza aproape de temperatura maxima admisa.

Un amplificator cu componente discrete poate avea o capacitate de curent mai mare, chiar daca integratul si amplificatorul discret clameaza aceiasi putere utila.

Link spre comentariu

Da Alf.Am masurat tensiunea aia Live 

Acum 9 minute, vijelie02 a spus:

@alf cred ca @mariobe face misto de noi cu postarile astea. Uitati-va ce scrie in semnatura domnului: imi place sa starnesc prostimea;in timp ce citesti asta iti fierbe sangele in vine

Așa cum am spus mai sus , nu am terminat profil electronic.Am ceva cunoștințe dar nu prea multe.Acum hai să trecem mai departe

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 8 minute, mariobe a spus:

Da Alf.Am masurat tensiunea aia Live 

Așa cum am spus mai sus , nu am terminat profil electronic.Am ceva cunoștințe dar nu prea multe.Acum hai să trecem mai departe

Apropo , unde șterg tâmpenia de la profil

Acum 1 minut, alf a spus:

Eu am intrebat daca testerele aparatului de masura erau la terminalele UNEIA din rezistentele alea ceramice, mari si albe.

Corect

Link spre comentariu
Acum 6 minute, alf a spus:

Si atunci care este rezultatul impartirii 0,035 : 0,22 =  ?

0.159(09)  ,asa spune calculatorul :)  .Acum ma poti lumina un pic cu ce inseamna asta ?

Acum 9 minute, alf a spus:

Si atunci care este rezultatul impartirii 0,035 : 0,22 =  ?

Pana la urma mai trebuie reglat semireglamilul ala sau ba ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări