Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri chinezești

Postări Recomandate

Acum 19 minute, arcgotic a spus:

Da, pentru bas as putea si un kit mai puternic. 

Astea ce le-am luat au alimentare +12v si le pot alimenta de la sursa PC. Vreau sa fie simplu tot, sa nu mai am nevoie de alta sursa. 

Kit-ul cu TDA7293 e cu alimentare simetrica. Incerc sa scap cat de simplu pot.. :)

Înseamnă că ești ok cu cei 11.6 W pe care îi obții la 12 V ( chiar și mai puțin dacă folosești boxe pe 6 sau 8 ohm ) ?

Link spre comentariu
Acum 4 ore, arcgotic a spus:

Astea ce le-am luat au alimentare +12v si le pot alimenta de la sursa PC. Vreau sa fie simplu tot, sa nu mai am nevoie de alta sursa.

Si jucaria aia, de am luat-o eu, merge la 12V. Alimentarea pleaca de la 9V in sus.

I-am dat chiar si 26V, dupa ce i-am inlocuit electroliticii de 25V cu unii de 35V.

Mergea de rupea.

In final prietenu ala al meu de l-a luat, l-a alimentat dintr-un alimentator de laptop de 19V si cam 4A.

Acum l-am comandat pe asta sa ma joc cu el, pana il vede cineva si ma lasa fara el :) 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
La 10.02.2021 la 21:48, maxente a spus:

Si jucaria aia, de am luat-o eu, merge la 12V. Alimentarea pleaca de la 9V in sus.

I-am dat chiar si 26V, dupa ce i-am inlocuit electroliticii de 25V cu unii de 35V.

Mergea de rupea.

In final prietenu ala al meu de l-a luat, l-a alimentat dintr-un alimentator de laptop de 19V si cam 4A.

Acum l-am comandat pe asta sa ma joc cu el, pana il vede cineva si ma lasa fara el :) 

GFJ058H-N (17)

Care este puterea maxima cand este alimentat la 19V? Se incalzeste dupa 60 minute in sarcina 80%? Multumesc!

Editat de crysti
Link spre comentariu

N-am masurat puterea deloc, dar sa stii ca si la 19Vcc e foarte galagios, chiar nesperat de galagios :) 

Doar sa nu fii zgarcit cu sursa de alimentare. Merge si cu tensiuni mai mici, dar dupa parerea mea un 19V la minim 4A e  mai mult decat ok pentru o mica galagie locala.

Nu se incalzeste aproape deloc finalu. Mai mult se incalzeste stabilizatprul ala care alimenteaza celalalt cip chinezesc pentru sursele de semnal.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
La 18.03.2020 la 13:56, Mircea a spus:

Pune placa cu fundul in sus si voltmetrul pe terminalele rezistentei de putere. Oricare dintre cele 2.

Buna din nou . Inca mai folosesc componentele despre care vorbeam acum cativa ani si de care sunt foarte multumit .Mai am un kit pe drum (pentru un subwoofer) si cred ca ma voi lovi de aceeasi problema . Informatia oferita de dumneavoastra este valabila si pentru montajul din fotografie ? Acolo sunt mai multi rezistori ceramici .Multumesc .

S1f6cc648eb84474d89e1a9b81fc489bdm.jpg

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Salut

Daca ar fi sa aleg intre quad405 si 707 care credeti ca ar fi mai bun?

Am gasit niste kituri chinezesti pe ali facute de acelasi chinez ljmaudio.Merita sa imi bat capu cu ele?

https://vi.aliexpress.com/item/32386826110.html?spm=a2g0o.cart.0.0.59f138da3B8Cea&mp=1&gatewayAdapt=glo2vnm

https://vi.aliexpress.com/item/1005005705998574.html?spm=a2g0o.cart.0.0.59f138da3B8Cea&mp=1&gatewayAdapt=glo2vnm

Link spre comentariu

Variantele 606, 707, 909, de la quad reprezinta o evolutie (in bine) a lui 405...in clona chineza alimentarea e limitata la +/_45 v fata de 55/57 v in varianta originala,probabil din cauza finalilor, finalii sunt mai slabi decat cei originali . Pretul e interesant , depinde costul transportului ,poate faceti group buy (scuze pentru sugestie),reduceti costurile.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mi`au venit kiturile chiar ieri.Am observat pe placi cate doua buburuze de poxipol si nu imtelegeam ce e.

Dupa ce am scormonit cu grija sub ele am gasit niste rezistente si 2 diode in loc de lm334 si o rezistenta cu valoare 0 in loc de bobina de 20uh.Si pe pozele de pe ali se vede poxipolu ala iar la alta poza se vede bobina de 20 pusa.

Nu stiu de ce a facut chinezu treaba asta.

Se510cb3c6afe4f628b63ef59f1816bcct.webp

S5f2088a91d9d4398becdced9327a6c8bi.webp

photo-2024-03-02-12-29-49.jpg

photo-2024-03-02-12-29-49-2.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări