maicusare Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul vostru, sunt un proaspat posesor de strung KART E2N aproape functional. Ii lipsesc cateva piese pentru a fi complet din ce imi dau eu seama momentan (de exemplu surubul conducator) Puteti sa ma ajutati cu o idee de procurare sau fabricare a lor? Am cautat dar pe internet nu prea exista date sau oferte pentru piese. Multumesc, Ion Link spre comentariu
Balazs Andras Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 La 18.03.2020 la 12:37, maicusare a spus: Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul vostru, sunt un proaspat posesor de strung KART E2N aproape functional. Ii lipsesc cateva piese pentru a fi complet din ce imi dau eu seama momentan (de exemplu surubul conducator) Puteti sa ma ajutati cu o idee de procurare sau fabricare a lor? Am cautat dar pe internet nu prea exista date sau oferte pentru piese. Multumesc, Ion De când in când apare si la noi piese e2m kart am mai vazut pe olx. Dar peste graniță găsești la vecinii noștri ungaria unde au fost fabricate. https://www.jofogas.hu/budapest/Eszterga_E2n_vezerorso_101926530.htm Mai este o variantă sa cumpări o bară filetata la fel cum este surubul conducător sa fie cu acelaș pas si profil si debitat si strunjit capetele sa potrivească. Link spre comentariu
maicusare Postat Aprilie 1, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2020 On 3/19/2020 at 10:56 PM, Balazs Andras said: Mai este o variantă sa cumpări o bară filetata la fel cum este surubul conducător sa fie cu acelaș pas si profil si debitat si strunjit capetele sa potrivească. Pai tocmai asta nu stiu, caracteristicile si dimensiunile acestei piese. Gaseam un atelier si o faceam acolo. Ion Link spre comentariu
emil.gabor Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Pai daca piulița o ai , ii simplu . Daca nu ai nici piuliță ii mai nasol ca nu știi cum arata si cum ii prinderea. Practic te interesează doar pasul sa fie lafel . Link spre comentariu
Balazs Andras Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 La 01.04.2020 la 9:45, maicusare a spus: Pai tocmai asta nu stiu, caracteristicile si dimensiunile acestei piese. Gaseam un atelier si o faceam acolo. Ion Este de Tr26x3. Am găsit manualul online. Link spre comentariu
Balazs Andras Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Dacă ai o adresă de email trimit manualul de utilizare, e plin de chestii interesante, este in limba maghiară dar are o grămadă de informații tehnice si desene. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum