Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Piese KART E2N

maicusare

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am si eu nevoie de ajutorul vostru, sunt un proaspat posesor de strung KART E2N aproape functional.

Ii lipsesc cateva piese pentru a fi complet din ce imi dau eu seama momentan (de exemplu surubul conducator)

Puteti sa ma ajutati cu o idee de procurare sau fabricare a lor? Am cautat dar pe internet nu prea exista date sau oferte pentru piese.

Multumesc,

Ion

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Balazs Andras

3

• maicusare

2

• emil.gabor

1

La 18.03.2020 la 12:37, maicusare a spus:

Buna ziua,

Am si eu nevoie de ajutorul vostru, sunt un proaspat posesor de strung KART E2N aproape functional.

Ii lipsesc cateva piese pentru a fi complet din ce imi dau eu seama momentan (de exemplu surubul conducator)

Puteti sa ma ajutati cu o idee de procurare sau fabricare a lor? Am cautat dar pe internet nu prea exista date sau oferte pentru piese.

Multumesc,

Ion

De când in când apare si la noi piese e2m kart am mai vazut pe olx.

Dar peste graniță găsești la vecinii noștri ungaria unde au fost fabricate.

https://www.jofogas.hu/budapest/Eszterga_E2n_vezerorso_101926530.htm

Mai este o variantă sa cumpări o bară filetata la fel cum este surubul conducător sa fie cu acelaș pas si profil si debitat si strunjit capetele sa potrivească.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
On 3/19/2020 at 10:56 PM, Balazs Andras said:

Mai este o variantă sa cumpări o bară filetata la fel cum este surubul conducător sa fie cu acelaș pas si profil si debitat si strunjit capetele sa potrivească.

Pai tocmai asta nu stiu, caracteristicile si dimensiunile acestei piese.

Gaseam un atelier si o faceam acolo.

Ion

Link spre comentariu

Pai daca piulița o ai , ii simplu . Daca nu ai nici piuliță ii mai nasol ca nu știi cum arata si cum ii prinderea. Practic te interesează doar pasul sa fie lafel . 

Link spre comentariu
La 01.04.2020 la 9:45, maicusare a spus:

Pai tocmai asta nu stiu, caracteristicile si dimensiunile acestei piese.

Gaseam un atelier si o faceam acolo.

Ion

Este de Tr26x3. Am găsit manualul online.

Link spre comentariu

Dacă ai o adresă de email trimit manualul de utilizare, e plin de chestii interesante, este in limba maghiară dar are o grămadă de informații tehnice si desene.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări