Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Va salut. Am pe masa de lucru un Darclee , modelul cu pick up si componentele lipite in aer, sub lampi. Aparatul nu are pe spate capacul unde scrie modelul..de altfel nu stiu prea bine ce detalii sa va dau despre model La prima vedere, functioneaza, pick up ok. Etajul final construit cu EL84 functioneaza bine. Problema este receptia canalelor care este absenta din cauza vizitatorilor nepoftiti care au ros bobinele de pe butoanele cu clavicula. Nu se aude absolut nimic pe nici o gama de unda. Are cineva un catalog cu datele acestor bobine ? In cartea albastra nu sunt specificate aceste valori. As fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta cu aceste informatii , sau macar cateva fotografii explicite.. Va multumesc! Link spre comentariu
Singureu Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Salut, o fotografie a apararului? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 (editat) Acum 49 minute, Singureu a spus: Salut, o fotografie a apararului? Editat Martie 18, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Singureu Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 1 oră în urmă, Electro6 a spus: Aparatul este Darclee S622A, cand voi ajunge acasa voi cauta sa vad daca gasesc date referitoare la bobine Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Am eu , trebuie sa caut ,un sasiu de Darclee , l-am luat pt scala care la Darcleul meu era sparta dar nu sunt la fel.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 1 oră în urmă, Усилитель a spus: Am eu , trebuie sa caut ,un sasiu de Darclee , l-am luat pt scala care la Darcleul meu era sparta dar nu sunt la fel.... si scala mea este sparta Ce coincidenta Link spre comentariu
vergil Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Vedeti daca se potriveste la notari Succes Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 salut. din pacate nu se potrivesc notarile La 18.03.2020 la 12:27, vergil a spus: Vedeti daca se potriveste la notari Succes Cele trei bobine lipsa trebuiesc refacute. Celelalte sunt ok.. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Buna! Cred ca am scala si blocul de bobine. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 31 minutes ago, viopa said: Buna! Cred ca am scala si blocul de bobine. Trebuie masurata distanta dintre mijlocul gaurilor din scala , exista mai multe feluri si nu se potriveste nicicum..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 (editat) mai important este blocul de bobine momentan. Sunt sigur ca gasesc o scala buna pentru el. @viopa as fi recunoscator daca ma poti ajuta cu blocul, macar detalii, sau cumpar blocul cu totul . Ai mp. sanatate 1 Intre timp caut sa cumpar si cateva butoane de la clavicula.. Editat Martie 18, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 O poza...cat o mie de cuvinte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum