Vizitator Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Ce treaba o avea interviul de angajare cu afisarea liniara/ logaritmica doar statul prea mult in casa o poate explica. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Imi pre rau daca nu poti vedea legatura. Problema pleaca de la modul cum sint invatati prin facultate iar aici unele persoane de pe forum se lauda ca au un cuvint greu de spus. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Stiu ca e offtopic, insa ideea de baza e ca studentul nu trebuie pregatit pentru cazuri specifice (mai ales de uz amator - cum ne justifica topicul de fata). Studentul trebuie pregatit pentru lucrul industrial, cu metode aplicate in industrie. Standardele si practica sunt pentru industrie si adaptate industriei. @sesebe, stiam un pic mai mult. Insa lucrul in mediul industrial m-a lamurit de ce am invatat anumite "chestii" in facultate. Evident, nu legea lui Ohm sau similare. @Craciun, sa fiti dvs sanatos, dar eu am trecut 2 semestre de Turbo Pascal cu sticla de Martini. Ne dadea proful cheia masinii sa-i depunem sticlele in portbagaj. Am fost o loaza (azi regret enorm timpul pierdut) in programare, in timpul scolii, azi 90% din proiectele mele sunt exclusiv cu controllere a caror programe sunt 99% conceptia mea. De ce am fost loaza? Eram prea prost ca sa inteleg, si nimeni nu mi-a explicat ce puteam face cu Pascal-ul la vremea aceea. Ni se predau chestii abstracte, fara legatura cu practica (viata reala de unde ne luam chenzina la fiecare jumate de luna). Editat Martie 23, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
VAX Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 (editat) Sa se faca curatenie si sa se stearga tot ce nu este legat de titlul topicului. Editat Martie 23, 2020 de VAX Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 @yo9hrb, va rog sa curatati topicul, dupa cum va cere (sau ordona) dl @VAX, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate