Mircea Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Eu am citat doar, insa mintea a facut schimbarea. Asta e topicul unde spunem ce putem face cu mintea numai. Link spre comentariu
hobi1 Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 1 hour ago, Thunderer said: Eu am citat doar, insa mintea a facut schimbarea. Asta e topicul unde spunem ce putem face cu mintea numai. Cu mintea nu poti sa faci mare lucru decat daca ai sustinere de la centru... Eu am vazut ca pot sa comunic prin radio telepatie cu insectele, cu animalele (caini, pisici, pesti oameni etc.) apoi se intamplat ceva bizar si cu hazardul a fost dereglat/programat voluntar sau involuntar iar vremea afara e in functie de starea mea de sprit. Se poate anticipa cu luni sau chiar ani inaite cum va reactiona un creier sau mai multe cu precizie de 100% am vazut pe propria mea piele. Print radio telepatie se pot misca membrele altor persoane sau chiar opri organele si se pot produce atacuri cerebrale. Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Dacă tot te pricepi: bagă și tu niște ploaie în Dobrogea, că-i secetă. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Eu prin actiunea mea mentala am reusit sa provoc o discutie. As tenta eu o ploaie in Dobrogea, insa nu stiu cum sa o opresc si dam dupa aia in inundatie. Link spre comentariu
hobi1 Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 (editat) 11 minutes ago, ratza said: Dacă tot te pricepi: bagă și tu niște ploaie în Dobrogea, că-i secetă. Vreau sa scap de nebunia asta (de mult vroiam) si poate daca mi se face dreptate lucrurile inclusiv vremea vor reveni la normal sau poate chiar va fi si mai bine. Editat Aprilie 23, 2020 de hobi1 Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Acum 15 minute, hobi1 a spus: iar vremea afara e in functie de starea mea de sprit Pana la urma esti bolnav sau nu? Acum 15 minute, hobi1 a spus: Print radio telepatie se pot misca membrele altor persoane sau chiar opri organele si se pot produce atacuri cerebrale. sau ai putea sa faci rost de 200lei Link spre comentariu
hobi1 Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 25 minutes ago, daniels said: Pana la urma esti bolnav sau nu? sau ai putea sa faci rost de 200lei Da sunr bolnav si nu am unde sa ma tratez ca in tara fiind targeted individual nu am curaj. Din cauza situatiei in care sunt chiar si o suma asa mica de 200 de lei nu am de unde sa o obtin. Si pentru ce 200 lei? Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 De ce esti targeted individual? Cine te urmareste? Stii ca exista ONG-uri care te pot ajuta? Link spre comentariu
hobi1 Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 4 hours ago, Thunderer said: 1 De ce esti targeted individual? Cine te urmareste? 2 Stii ca exista ONG-uri care te pot ajuta? 1 Ei e mult de povestit. Ce mai intrebi de ce sunt targeted individual. Ce crezi ca trebuie sa fie un motiv ca sa fii? Asa le-au placut la unii sa faca unele persoane targeted individual ca sa ii foloseasca ca pe niste umbrele sau din alte motive. 2 M-am saturat la cate email-uri am trimis peste tot. Acum sunt bolnav nici nu pot sa mai stau sa scriu. Care ONG-uri? Am incercat la vreo doua. Tot pe cine vor ei ajuta. Eu cred ca e o minciuna arata un caz fals la tv ca au ajutat pe cineva apoi fura ei restul donatiilor. Uite gaseste-mi tu un ONG dispus sa ma ajute dar nu vreau o lista cu "vezi acolo ca poate" ca m-am saturat. Gaseste-mi unul si daca imi rezolv problemele te tin minte si iti dau o bere. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 E posibil, in acest caz, sa nu existe niciun ONG. Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 La 17.03.2020 la 13:33, Усилитель a spus: In vid merge mai usor, nu este frecare. In vid nu merge. Mintea omului trebuie sa "dreseze" moleculele din aer sa se miste cum trebuie. Presiunea aerului se datoreaza ciocnirii moleculelor de o suprafata. Acestea se misca aleator in toate directiile. Fiecare molecula din aer are o energie cinetica proportionala cu temperatura absoluta. Daca moleculele se misca haotic, se poate considera ca o treime oscileaza perpendicular pe suprafata, iar doua treimi paralel cu suprafata. (vezi Teoria cinetica a gazelor). Presiunea aerului este, de exemplu, de 1 bar. Daca toate moleculele din apropierea suprafetei sunt "convinse" sa se miste paralel cu aceasta, presiunea pe suprafata va fi zero bari (vid). Daca toate sunt "convinse" sa se miste perpendicular, presiunea va fi de trei bari. Energia totala a moleculelor nu se modifica, se conserva, dar acestea primesc o anumita informatie. Asa se pot explica in mod rational unele fenomene "paranormale" indiscutabile (lipirea obiectelor de corp, indoirea unei linguri, telekinezia d-lui Vasile, etc.). Pentru asta, trebuie ca mintea omului sa aiba si o doza mare de irational (credinta misca muntii). Eu n-am. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 (editat) Telekinezia lui vasile e explicabila cu niste horinca. Acu stau si sorb din una primita de la un prieten de la Vadu Izei, parca prind si eu putere si lucrurile incep sa se miste prin casa. Editat Aprilie 25, 2020 de Sharky Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 Şi la mine se mişcă lucrurile prin casă, dar fără voia mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate