Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot sa fac lucruri cu mintea doar concentrandu-ma

Postări Recomandate

Acum 13 ore, ratza a spus:

Ăla care a luat somn dintr-o bucată cînd a fost provocat la una pe bune? :)

Probabil, moșu', nu si-a luat portia zilnica de orez.

Âilalți, cu care s-a luptat pe (rind) si care cadeau ca mustele cind iși flutura mina pe deasupra lor, au cazut cam ''artistic''.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
La 17.03.2020 la 1:16, Vasile a spus:

:hello

Tocmai am observat ca pot sa fac lucruri cu ajutorul concentrarii si a mintii, pot sa mut si obiecte destul de grele si pe distante destul de mari 

Va tin la curent 

:nebunrau:

Cu foarte mult respect, va spun ca nu sunteti singurul...

Link spre comentariu
La 18.03.2020 la 19:07, cocochannel a spus:

era un mos care se batea cu zeci de oponenti, de fapt aia picau in cur inainte sa-i atinga. de la el a plecat aikido cu toate ca nimeni nu a reusit sa mai faca ce facea el.

Mai tinea un bat intr-o mana, orizontal si mai multi incercau sa-l miste, nu puteau nici pe bat si nici pemos care avea vreo 50 kg.

A mai fost si un american celebru care a scapat dintr-o baza militara legat la ochi sau orb, nu prea se popularizeaza paranormalii din cate am observat. 

uri geller ?

Morihei Ueshiba... ?

Editat de soisun
Link spre comentariu

Nu bre, steven seagal, sauuu, batausu nostru palada, care cand a fost sa il ia la bataie pe gotiu nici o schema nimic, s-au batut ca niste femei.

eu cred ca aikido e f bun ca sa te aperi cand te atata vreun prostalau cu chef de scandal.

ii tragi vreuna pe contra, o priza, ceva si ii piere cheful de bataie.

Cu un luptator bun n-ai cum sa te pui, dar sa fim seriosi, un luptator bun nu te ataca asa fara motiv cum te atata vreun prostalau care a baut 2 pahare si acu se crede rambo si isi varsa frustrarile pe primul amarat care il gaseste in cale.

Si cam de asta ai nevoie in viata de zi cu zi. O fi ea linistita dar nu stii cand dai peste un babuin pe care oricat incerci sa il eviti n-ai cum si alta situatie nu e...

Editat de Sharky
Link spre comentariu

Orice sport e bun, si alergatu, macar scapi de idiot destul de usor...

Daca ai un spray la tine, prea mult nu o sa alerge dupa ce il parfumezi...

Cu prostu nu e niciodata bine sa te pui, nu stii ce martori are, apoi zice ca tu l-ai batut, e ca si cand dai o palma la un rahat.

Si daca e sa il bati mar, si sa nu patesti nimic, tot ti-ai pierdut vremea...

Editat de Sharky
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări