sesebe Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Ce povesti de adormit copiii........ Link spre comentariu
ratza Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Nu strica o glumă bună! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 (editat) Acum 13 ore, ratza a spus: Ăla care a luat somn dintr-o bucată cînd a fost provocat la una pe bune? Probabil, moșu', nu si-a luat portia zilnica de orez. Âilalți, cu care s-a luptat pe (rind) si care cadeau ca mustele cind iși flutura mina pe deasupra lor, au cazut cam ''artistic''. Editat Martie 19, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
alcon Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 La 17.03.2020 la 1:16, Vasile a spus: Tocmai am observat ca pot sa fac lucruri cu ajutorul concentrarii si a mintii, pot sa mut si obiecte destul de grele si pe distante destul de mari Va tin la curent Cu foarte mult respect, va spun ca nu sunteti singurul... Link spre comentariu
soisun Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) La 18.03.2020 la 19:07, cocochannel a spus: era un mos care se batea cu zeci de oponenti, de fapt aia picau in cur inainte sa-i atinga. de la el a plecat aikido cu toate ca nimeni nu a reusit sa mai faca ce facea el. Mai tinea un bat intr-o mana, orizontal si mai multi incercau sa-l miste, nu puteau nici pe bat si nici pemos care avea vreo 50 kg. A mai fost si un american celebru care a scapat dintr-o baza militara legat la ochi sau orb, nu prea se popularizeaza paranormalii din cate am observat. uri geller ? Morihei Ueshiba... ? Editat Martie 20, 2020 de soisun Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Nu bre, steven seagal, sauuu, batausu nostru palada, care cand a fost sa il ia la bataie pe gotiu nici o schema nimic, s-au batut ca niste femei. eu cred ca aikido e f bun ca sa te aperi cand te atata vreun prostalau cu chef de scandal. ii tragi vreuna pe contra, o priza, ceva si ii piere cheful de bataie. Cu un luptator bun n-ai cum sa te pui, dar sa fim seriosi, un luptator bun nu te ataca asa fara motiv cum te atata vreun prostalau care a baut 2 pahare si acu se crede rambo si isi varsa frustrarile pe primul amarat care il gaseste in cale. Si cam de asta ai nevoie in viata de zi cu zi. O fi ea linistita dar nu stii cand dai peste un babuin pe care oricat incerci sa il eviti n-ai cum si alta situatie nu e... Editat Martie 20, 2020 de Sharky Link spre comentariu
ratza Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Kyokushin e și mai bun decît Aikido. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Orice sport e bun, si alergatu, macar scapi de idiot destul de usor... Daca ai un spray la tine, prea mult nu o sa alerge dupa ce il parfumezi... Cu prostu nu e niciodata bine sa te pui, nu stii ce martori are, apoi zice ca tu l-ai batut, e ca si cand dai o palma la un rahat. Si daca e sa il bati mar, si sa nu patesti nimic, tot ti-ai pierdut vremea... Editat Martie 20, 2020 de Sharky Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Ce subtil. Sa le zici la italieni, eventual la iranieni, cum de versiunea lor de virus nu seamana cu aia chinezeasca si a venit din germania. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Mai bine de acolo decat de la iecstraterestri. Link spre comentariu
hobi1 Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Eu sunt monitorizat neuronal de la distanta si mi-a fost copiat creierul fara acordul meu si folosit in toate domeniile din 2013-2014 incoace. Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 Grav, chestie penala! Faceti plangere la organele abilitate... Link spre comentariu
hobi1 Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 5 minutes ago, flomar60 said: Grav, chestie penala! Faceti plangere la organele abilitate... Am facut si degeaba acum astept sa imi ajunga plicul la cedo. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 11 minutes ago, hobi1 said: ... si mi-a fost spalat creierul fara acordul meu... Grav, chiar grav. Link spre comentariu
hobi1 Postat Aprilie 23, 2020 Partajează Postat Aprilie 23, 2020 19 minutes ago, Thunderer said: Grav, chiar grav. Faci glume sau le dai idei la astea sa modifice continutul? Eu nu am zis nimic de spalat creierul. am zis copiat nu spalat. Link spre comentariu
Postări Recomandate