Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Treci în rândul,, Vizitatorilor" (din alte galaxii),? Good! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 https://lithub.com/how-exactly-do-our-brains-construct-reality/ Link spre comentariu
maxente Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 3 ore, validae a spus: Cred că Vasile a învăţat de la Victor să se joace cu mintea userilor, altfel nu văd de ce ar fi deschis topicul ăsta....de fapt mai am o idee, dar n-o spun. Sa fii convins ca Vasile a aruncat momeala sa vada cine o rumega Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Clar. Vasile e in izolare la domiciliu. :)) apropos legat de concentrarea dupa blidu de fasole, unii pe net am vazut ca o pot aprinde. Nah...aia da putere a mintii... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 déjà am intrat in paranormal. vasile a deschis un topic pe cate validae l-ar sterge, dar nu are curaj. asta da putere a mintii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Cred că ar mai fi o provocare, aceea de a vedea care mai deschide topicuri deastea Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Interesant (si de mandrie) daca cauti cu prietenul google tot felul de informatii de multe ori elforum este pe prima pagina... Cred ca cu toate disensiunile, aici s-au adunat...... oameni destepti.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 te mandresti degeaba, intreaba un informatician ce trebuie configurat la un site ca sa iasa primul pt un motor de cautare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 era un mos care se batea cu zeci de oponenti, de fapt aia picau in cur inainte sa-i atinga. de la el a plecat aikido cu toate ca nimeni nu a reusit sa mai faca ce facea el. Mai tinea un bat intr-o mana, orizontal si mai multi incercau sa-l miste, nu puteau nici pe bat si nici pemos care avea vreo 50 kg. A mai fost si un american celebru care a scapat dintr-o baza militara legat la ochi sau orb, nu prea se popularizeaza paranormalii din cate am observat. uri geller ? Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 (editat) Uri Geller are 3 cetatenii, s_a nascut in izrael printre care ca si Hudini.este ungur.... Vorbeste si limba maghiara. Numele de nastere fiind György Gellér, unul din parinti fiind ungur (mama} Editat Martie 18, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Pai a mai fost si un guru autohton, pe nume grig...ala a levitat peste zidul si portile securitatii, dupa ce a turnat pe cine trebuia... Link spre comentariu
ratza Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 2 ore, cocochannel a spus: era un mos care se batea cu zeci de oponenti, de fapt aia picau in cur inainte sa-i atinga. de la el a plecat aikido cu toate ca nimeni nu a reusit sa mai faca ce facea el. Ăla care a luat somn dintr-o bucată cînd a fost provocat la una pe bune? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 ala era Badea. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Pai? Nu o mai functionat concentrarea. Cred ca a fost emotionat si s a spalat pe dinti. Altfel il dobora si pe asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate