GEO 53 BN Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 (editat) Cind eram copil si faceam cite-o boroboata, aveam, vaga impresie, ca voi lua pe ''coaja''! Si chiar asa se intimpla! Sper ca Vasile sa stie de gluma! Daca nu , atunci am ''belit-o''! Editat Martie 17, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
icar Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Usiliteli, nu e de la caldura, ci de la curentul de aer. Chiar daca e infim, folia find foarte usoara, se roteste. Pune un ecran de sticla sau plasti intre deget si folie si vezi ce se intimpla. Sau, daca tot te concentrezi, eu cred ca degetul nu mai conteaza, asa ca, uita-te la folie si pune-o in miscare. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 (editat) Daca nu misc mana, nu este curent.... Si pana nu reusesc sa ma concentrez, nu se invarte. Candva faceam masaj *cu energie * de la 5cm fara atingere la genunchi, la fete, a fost cine a sarit colo, zicand ca frige...... De la 5cm, cu mana deasupra si prin pantaloni.. Daca cautati pe youtube egely whell, este un dispozitiv mai sofisticat dar tot pe principiul invartirii unei roti dintate, indicatia e sonora si cu led uri. Sunt si cu mana ecranata.... Cu tabla... Editat Martie 17, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Am mancat un blid de fasole, se ma concentrez prwa tare instant unii pleaca din camera. Sa fie de la puterea mintii? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 7 minute, Sharky a spus: Am mancat un blid de fasole, se ma concentrez prwa tare instant unii pleaca din camera. Sa fie de la puterea mintii? Nu bre este de la pwm bean!!! (pwm = pulse width modulation) Link spre comentariu
ratza Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 După ce că fac lucruri cu mintea, mai sînt şi plătit pentru asta. Link spre comentariu
Faker Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Eu levitez cateodata, nu stiu cum fac dar reusesc de multe ori. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 2 ore, RST a spus: ...,. și contul meu, e pasibil de șters prin puterea minții ..... Ia încearcă, poate reușești! Până nu încerci nu ai de unde să știi! Link spre comentariu
icar Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 2 ore, RST a spus: E doar o conexiune intre mecanica cuantica si fizica de toate zilele. Conexiune intre iuteala de mina si nebagarea de seama. Daca am stii cum fac, am face toti ca ei. Explicatiile sunt simple, doar ca nu ne prindem. Si e fizica de toate zilele sau poate nici atit. V-am mai povestit, prin anii 95, parca, am facut niste cursuri de radiestezie. Ca sa le urmezi, erai, in prealabil, examinat de un "erudit". Asa ca am pus de o mica experienta. M-am dus la unul sa ma testeze. Cum erau altii la rind, ma foiam pe acolo cu o mutra de arogant, zimbeam autotstiutor la unele decizii ale mentorului, comentam in surdina. Cind mi-a venit rindul la testare, am luat o atitutine de jmecher. Normal, am fost respins. Eram incarcat cu energie negativa, neincrezator, vampir energetic, lipsa de credinta si mai stiu eu ce. Buuu. Ma mai invirt eu pe acolo, si ma ased la alta coada. Spasit, emotionat, uimit la ce face omul, dorinta evidenta de a invata, supunere. Cind am ajun in fata mentorului, altul, bineinteles, imi framintam miinile de emotie pozitiva. Normal, am fost admis. Chestie de fizica cuantica, nu? Am facut cursurile, ce sa zic, unele chestii cel putin interesante, dar am facut si o gramada de experiente, una din ele, fara voia mea, cam neplacuta. Dupa doi ani, am renuntat. Cred ca mai am si acum o ansa si o rigla gradata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Șarlatani.... Link spre comentariu
icar Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 RST, tocmai asta era tostul testului, sa-i depisteze pe cei nascuti cu asa ceva. Dupa cum se vede, o data am fost bun, alta data nu. Numai vexi tu, EU le-am sugerat asta, nu au determinat ei. Un alt experiment. Dupa un "semestru" a trebuit sa dam examene. Treaba consta din mai multe determinari. Am prijitbun mar si trebuia sa-i detrmin cele sapte straturi energetice, cu ansa. Am pus marul pe o masa lunga si, cu ansa si o creta, am trasat cele sapte linii apoi am chemat mentorul. Si -a scos ansa, si cu mici erori, a constatat ce liniile erau trasate corect. Omul a plecat, am luat marul, am sters liniile, am pus marul in celalat capat al mesei, trasind liniile la nimereala. Am chemat alt mentor, sa-mi verifce rezultatele. Am constatat ca si acestea erau bune!! RST, ca in orice domeniu, se fac cursuri pentru ati dezvolta aptitudinile native!! RST, am explicat, cu o alta ocazie, cum un "mentalist" , in direct la PROtv, reusea sa ghiceasca, cu puterea mintii, care din cele sase pistoale (de airsoft), era incarcat. Nu o mai fac, ca-i mult de scris! RST, pare ca senzatiile i-au fost transmise prin telefon, defapt el s-a folosit de alte treburi, pamintesti de simple. Nu le stiu, daca le-as stii, as face la fel. Am vazut de curind un film, in care unul din protagonisti, il face pe unul, pe care, cica, l-a intilnit intimplator la un meci, sa aleaga un anume numar. Subconstientul, e un receptor la fel de bun ca si constientul. Daca stii sa folosesti asta, poti face lucruri "paranormale"! Am vazut destui mentalisti la tv sau youtube si mi -a placut ce au facut. Explicatia nu am cautat-o, dar sigur nu are nivi o legatura cu paranormalul. Pai astia, daca au astfel de puteri, iti pot afla contul de la card sau te pot pune sa scoti bani de la bancomat, dar sa ii lasi acolo, sa-i ia el. Ori...nu o face, si nu din deontologie sau frica de urmari, ci pemtru ca, pur si simplu nu...poate! Link spre comentariu
NICA Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Cate pot face unii cu mintea... Eu , daca nu muncesc , nu pot face nici macar bani. Link spre comentariu
icar Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 3 ore, RST a spus: Ce guru trebuie sa ai la 8 ani... Fetita face exact ce a fost invatata sa faca. Ce ai face si tu, daca ai fi invatat sa faci. Fara legatura cu fizica cuantica! Doar spectacol, ca orice spectacol. Acum 43 minute, RST a spus: Unii pur si simplu pot face ce vor... Nu, fac doar ce crezi tu ca pot face! Link spre comentariu
validae Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Cred că Vasile a învăţat de la Victor să se joace cu mintea userilor, altfel nu văd de ce ar fi deschis topicul ăsta....de fapt mai am o idee, dar n-o spun. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Eu de mult am ideea aia! Da nu am avut curaj să o spun! Cam greu, ă? Link spre comentariu
Postări Recomandate