Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot sa fac lucruri cu mintea doar concentrandu-ma

Postări Recomandate

Lasand gluma la o parte, nu ca nu l-as crede pe Vasile (Cel Rau sic!), dar mintea noastra e capabila de mult mai mult decat stim sau ne inchipuim noi.

Eu, de ani de zile, practic o metoda care reuseste in cel putin 80% din cazuri din prima incercare.

Sa explic: cand nu mai stiu ce sa fac, m-am dat peste cap si incercat toate posibilele alternative, pur si simplu las deoparte problema in cauza si ma apuc de altceva. In cateva ore, poate sa fie la dusul de seara, sau in drum spre munca ziua urmatoare imi vine o noua idee la problema lasata de izbeliste. Asa cum ziceam, rata de reusita bate spre 80%.

Ideea vine facand cu totul altceva, asa din senin. Timp sa fie, sa ai timp sa lasi mintea sa rumege in liniste.

Link spre comentariu

" Tocmai am observat ca pot sa fac lucruri cu ajutorul concentrarii si a mintii, pot sa mut si obiecte destul de grele si pe distante destul de mari "

Pot si eu, dar am nevoie de un medium:

- Fa, ia ada tu vreo doua beri!

Sau:

- Hocus pocus, tu muiere

Mars în fuga dupa bere!

Link spre comentariu

Tocmai ce a apărut, ultimul episod S.W, grea e carantina fără ,, ceva de pus pe limbă ":rade:

Nu de alta da' cine știe ce mai descoperim despre noi, unii știau demult, iextratereștri, chestii deastea, utile! :rzb

Eu încă ma chinui, cu....o.... și o.... 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Vasile a spus:

Tocmai am observat ca pot sa fac lucruri cu ajutorul concentrarii si a mintii, pot sa mut si obiecte destul de grele si pe distante destul de mari 

Pe vremea asta e aur curat. Te poti angaja la vre-un aeroport ca manipulant bagaje si lucrezi de acasa... 

Link spre comentariu

Telekinezia a fost uitata de oameni , nu au avut  nevoie de ea , unii au capacitati destul de mari ,pot misca obiecte de la 1-2m.....exista filmari pe film clasic inca din anii 60-70.....

Candva am facut un disc din folie aluminiu ,5cm ,cu o gropita apasata in mijloc ,pus in capul unui ac de gamalie .Cu mina pe laterala  la 5cm reuseam sa invart sa stopez si sa invart invers .....necesita concentrare.

Link spre comentariu

Am impresia ca cineva crede ca RST, nu are ce face.

Acum 2 ore, Усилитель a spus:

reuseam sa invart sa stopez si sa invart invers .....necesita concentrare.

Incearca asta de la 10 cm sau in vid.

Editat de icar
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări