Administratori Badman Postat Martie 16, 2020 Administratori Partajează Postat Martie 16, 2020 Tocmai am observat ca pot sa fac lucruri cu ajutorul concentrarii si a mintii, pot sa mut si obiecte destul de grele si pe distante destul de mari Va tin la curent Link spre comentariu
VAX Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Nu cred pana nu vad. La fund nu va puteti sterge, bag mana in foc ca asa este. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 36 minute, Vasile a spus: cu ajutorul concentrarii si a mintii doua chestii de baza: concentrare si minte. Putini le pot folosi separat. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Lasand gluma la o parte, nu ca nu l-as crede pe Vasile (Cel Rau sic!), dar mintea noastra e capabila de mult mai mult decat stim sau ne inchipuim noi. Eu, de ani de zile, practic o metoda care reuseste in cel putin 80% din cazuri din prima incercare. Sa explic: cand nu mai stiu ce sa fac, m-am dat peste cap si incercat toate posibilele alternative, pur si simplu las deoparte problema in cauza si ma apuc de altceva. In cateva ore, poate sa fie la dusul de seara, sau in drum spre munca ziua urmatoare imi vine o noua idee la problema lasata de izbeliste. Asa cum ziceam, rata de reusita bate spre 80%. Ideea vine facand cu totul altceva, asa din senin. Timp sa fie, sa ai timp sa lasi mintea sa rumege in liniste. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Eu cateodata vorbesc cu un coleg, ii explic ce am facut si ce nu merge si in timp ce ii explic ma prind unde e hiba. Colegul ala are calitati paranormale. Nu intelege de multe ori ca ma prind unde am gresit inainte sa inteleaga el. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 " Tocmai am observat ca pot sa fac lucruri cu ajutorul concentrarii si a mintii, pot sa mut si obiecte destul de grele si pe distante destul de mari " Pot si eu, dar am nevoie de un medium: - Fa, ia ada tu vreo doua beri! Sau: - Hocus pocus, tu muiere Mars în fuga dupa bere! Link spre comentariu
daniels Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 7 ore, Vasile a spus: Tocmai am observat ca pot sa fac lucruri cu ajutorul concentrarii si a mintii, pot sa mut si obiecte destul de grele si pe distante destul de mari Va tin la curent Forta fie cu tine! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Tocmai ce a apărut, ultimul episod S.W, grea e carantina fără ,, ceva de pus pe limbă " Nu de alta da' cine știe ce mai descoperim despre noi, unii știau demult, iextratereștri, chestii deastea, utile! Eu încă ma chinui, cu....o.... și o.... Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 9 ore, Vasile a spus: Tocmai am observat ca pot sa fac lucruri cu ajutorul concentrarii si a mintii, pot sa mut si obiecte destul de grele si pe distante destul de mari Pe vremea asta e aur curat. Te poti angaja la vre-un aeroport ca manipulant bagaje si lucrezi de acasa... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Telekinezia a fost uitata de oameni , nu au avut nevoie de ea , unii au capacitati destul de mari ,pot misca obiecte de la 1-2m.....exista filmari pe film clasic inca din anii 60-70..... Candva am facut un disc din folie aluminiu ,5cm ,cu o gropita apasata in mijloc ,pus in capul unui ac de gamalie .Cu mina pe laterala la 5cm reuseam sa invart sa stopez si sa invart invers .....necesita concentrare. Link spre comentariu
icar Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 (editat) Am impresia ca cineva crede ca RST, nu are ce face. Acum 2 ore, Усилитель a spus: reuseam sa invart sa stopez si sa invart invers .....necesita concentrare. Incearca asta de la 10 cm sau in vid. Editat Martie 17, 2020 de icar Link spre comentariu
daniels Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Singura experienta de felul asta o am cand juc table. Uneori presimt cand voi fi scos afara. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Dacă mă concentrez...și eu pot să fac multe(”lucruri”) cu mintea!Trebuie doar să ai o imaginație bogată! Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 22 minutes ago, icar said: Cred ca cineva crede ca RST, nu are ce face. Incearca asta de la 10 cm sau in vid. Multi cred ca de la caldura, de aceea am facut in ambele sensuri. In vid merge mai usor, nu este frecare. Merita sa incercati, cu concentrare cam 1 din 4 persoane reuseste..... Folie de sandwich este, e usor de facut. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Eu pot de mult ... Imi pun mintea la contributie si ... pun pe altii sa le mute ! Practic mut obiecte doar cu ajutorul mintii :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate