xela Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Salut, Caut pe cineva cu mana stabila pentru a inlocui 2 chip-uri de memorie la un switch. Am deja chip-uri functionale de pe un modul de memorie (cunoscut functional). Mie imi cam tremura mana si nici nu am "scule" pentru astfel de lipituri. Sunt module TSOP, nu ne chinuim cu BGA-uri. Se baga cineva / cunoasteti pe cineva? (in Bucuresti sau pe langa Bucuresti) Editat Martie 16, 2020 de xela Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Pune niste poze cu ce vrei sa schimbi, chiar daca sunt mai departe poti a le trimite si le inlocuiesc eu, daca nu gasesti pe cineva din apropiere Link spre comentariu
xela Postat Martie 16, 2020 Autor Partajează Postat Martie 16, 2020 Acestea 2 trebuie schimbate. Chip-urile de schimb se recupereaza de pe un modul de memorie cunoscut functional care arata ca in imaginea 2. Sunt identice. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Da nu este problema le inlocuiesc eu fara probleme, daca vrei da-mi de stire Link spre comentariu
xela Postat Martie 17, 2020 Autor Partajează Postat Martie 17, 2020 OK. Mai incerc pe aici, daca nu gasesc pana la sfarsitul saptamanii facem asa. Imi spui si mie cat ma costa te rog? Am incercat sa iti trimit mesaj privat dar nu ma lasa. Link spre comentariu
validae Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Userii noi (sub 10 postări) nu pot da mesaje MP, dar puteţi să vă puneţi adresa de Mail şi veţi putea fi contactat acolo... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 5 ore, xela a spus: OK. Mai incerc pe aici, daca nu gasesc pana la sfarsitul saptamanii facem asa. Imi spui si mie cat ma costa te rog? Am incercat sa iti trimit mesaj privat dar nu ma lasa. Te costa 60 lei , drumul spre mine il platesti tu, eu platesc inapoi spre tine drumul, iti trimit eu un mp. poate te lasa si pe tine sa imi trimiti inapoi mp. Link spre comentariu
xela Postat Martie 17, 2020 Autor Partajează Postat Martie 17, 2020 OK. Mai caut pe aici si daca nu reusesc, trimit catre tine dar ce inseamna "mp"? Ai spus ca "iti trimit eu un mp" si nu inteleg ce inseamna Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 mp inseamna mesaj privat Link spre comentariu
validae Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Mesaj Privat, dar nu ai încă această posibilitate, de aceea era bine să-ţi pui o adresă de E-Mail unde să poţi fi contactat...am mai scris asta, dar nu are cine să citească. Link spre comentariu
xela Postat Martie 18, 2020 Autor Partajează Postat Martie 18, 2020 Am inteles acum. Multumesc. Alte forumuri nu permit folosirea de date personale (printre care si email) de frica gdpr. Am presupus ca nu este voie. Vina mea ca nu am cautat sa confirm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum