Toni Marginean Postat Februarie 25 Autor Partajează Postat Februarie 25 Au mai rezultat 3 cutii: ...si diferite traf-uri E+I; sunt disponibile asa cum sunt dar si fara sarma, carcasa pe tole. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Miercuri la 07:13 Autor Partajează Postat Miercuri la 07:13 Radiatoarele sunt perechi de cate doua cu ventilator in numar de 7 +/- la alegere mari si mici. Celelalte radiatoare sunt bonus. Link spre comentariu
floob Postat Miercuri la 07:41 Partajează Postat Miercuri la 07:41 Bună ziua, Un transformator de la 220/110 găsesc la dvs? Cu mulțumiri, Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Miercuri la 07:45 Autor Partajează Postat Miercuri la 07:45 Acum 3 minute, floob a spus: Bună ziua, Un transformator de la 220/110 găsesc la dvs? Cu mulțumiri, Da mai am vreo patru de 100VA. Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 10:42 Partajează Postat Miercuri la 10:42 Puteți specifica tensiunile de la trafuri și prețul per bucată? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Miercuri la 12:01 Autor Partajează Postat Miercuri la 12:01 1 oră în urmă, Alic a spus: Puteți specifica tensiunile de la trafuri și prețul per bucată? Nu am timp sa masor tensiuni de aceea le vand ca si tole cu carcasa. Preturile sunt functie de greutate si daca trebuie sa scot sarma de pe ele. Link spre comentariu
floob Postat Miercuri la 12:14 Partajează Postat Miercuri la 12:14 Mulțumesc pentru răspuns. Se poate un nr. de telefon pentru contact (eventual in privat)? Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 13:47 Partajează Postat Miercuri la 13:47 Acum 1 oră, Toni Marginean a spus: Nu am timp sa masor tensiuni de aceea le vand ca si tole cu carcasa. Preturile sunt functie de greutate si daca trebuie sa scot sarma de pe ele. Ok, cat cantereste fiecare si care este pretul per Kg? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Miercuri la 14:50 Autor Partajează Postat Miercuri la 14:50 Acum 2 ore, floob a spus: Mulțumesc pentru răspuns. Se poate un nr. de telefon pentru contact (eventual in privat)? 0722506910 Vodafone sau 0722382266 Digi 1 oră în urmă, Alic a spus: Ok, cat cantereste fiecare si care este pretul per Kg? Toate cantaresc 55,5 kg, deci 9/10 lei /kg. Link spre comentariu
dutu590 Postat Joi la 11:38 Partajează Postat Joi la 11:38 salut Toni, am primit coletul....multumesc pentru bonus ! RESPECT ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Vineri la 06:56 Autor Partajează Postat Vineri la 06:56 La 26.02.2025 la 15:47, Alic a spus: Ok, cat cantereste fiecare si care este pretul per Kg? Chiar daca le-as scoate sarma cantaresc aproape la fel caci sunt bobinate cu sarma de aluminiu. La 26.02.2025 la 9:45, Toni Marginean a spus: Da mai am vreo patru de 100VA. Mai sunt doua de 100. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Sâmbătă la 10:49 Autor Partajează Postat Sâmbătă la 10:49 Colectia mea de tuburi electronice va sta la dispozitie, teoretic din cele de care am mai multe: lista este lampi utilizate si noi Rog de maine sa va exprimati optiunile azi nu mai sunt disponibil! Link spre comentariu
flomar60 Postat Sâmbătă la 17:58 Partajează Postat Sâmbătă la 17:58 EC92-1bucată;PC92-1bucată;PC88-4bucăți Astea le-aș dori eu!....aștept,însă, să aflu prețul apoi mă hotărăsc... Mulțumesc! Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Sâmbătă la 18:24 Partajează Postat Sâmbătă la 18:24 Ecc83, el95, em80, pm84, as fi interesat dar depinde de pret, cu stima o seara buna Link spre comentariu
hixpp02 Postat Sâmbătă la 18:36 Partajează Postat Sâmbătă la 18:36 E88CC amândouă, si ELL80 va rog Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum