Toni Marginean Postat August 24, 2024 Autor Partajează Postat August 24, 2024 Acum 16 ore, vasile barsan a spus: Primit cutiile..cu multumiri!!! Cu drag! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Daca cineva doreste miezuri toroidale sunt la un pret modic usor mai mare decat fierul vechi: Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Transformatoare 220V/110V: Link spre comentariu
Atlas nou Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Acum 13 ore, Toni Marginean a spus: Transformatoare 220V/110V: Buna Toni,vreau eu unul Spor Alex Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 Acum 11 ore, Atlas nou a spus: Buna Toni,vreau eu unul Spor Alex De 75 sau 100VA? Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 De 300 de wati nu aveti ? ce pret au cele postate ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 1 oră în urmă, grosu99 a spus: De 300 de wati nu aveti ? ce pret au cele postate ? Cred ca am pe undeva! Caut saptamana viitoare cand merg la tara si mai aduc. Cele postate au pretul de 30-40 lei plus taxele postale sau 50 lei cu totul. Link spre comentariu
Swiby Postat Februarie 12 Partajează Postat Februarie 12 Buna ziua, unul de 100VA doresc eu, daca mai este disponibil. Detaliile pentru expediere/ plata vi le transmit pe MP. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 1 oră în urmă, Swiby a spus: Buna ziua, unul de 100VA doresc eu, daca mai este disponibil. Detaliile pentru expediere/ plata vi le transmit pe MP. Este si astept o adresa de destinatie pe MP. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum