Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucruri interesante

Toni Marginean

Postări Recomandate

Toni Marginean
La 13.01.2022 la 9:41, Toni Marginean a spus:

Adaug triace recuperate la pret de jumatate din comert:

- BTA16-800

- BTA26-800

- BTA41-800

- BTA80-800.

Radiatoare, cutii, componente, ventilatoare, etc.!

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 36 minute, carageae a spus:

Cutiile alea plate ce aveti 3 la fel cam ce dimensiuni au? Plastic sau metal? Ati putea estima macar aprox. cam ce dimensiuni de placa incape inauntru?

Dimensiunile sunt: 36x20x6 cm si sunt din metal:

well.thumb.jpg.148d26e8be87057852d868fb0f268606.jpg

Link spre comentariu

Atunci sunt bune pt. mine....imi puneti va rog si din acele trafuri senzori de curent de care am mai vorbit ca se pot refolosi, cu rebobinarea secundarului? Vorbim pe whatsapp diseara, sunt la scoala acum...

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 2 minute, carageae a spus:

Atunci sunt bune pt. mine....imi puneti va rog si din acele trafuri senzori de curent de care am mai vorbit ca se pot refolosi, cu rebobinarea secundarului? Vorbim pe whatsapp diseara, sunt la scoala acum...

Da, deseara punem la punct tranzactia!

Link spre comentariu
Toni Marginean
La 14.11.2021 la 7:50, Toni Marginean a spus:

AVR-uri noi 500VA cu servomotor, triace sau relee la 100 lei cu taxele postale incluse. 

Valabil!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Noi oferte:

- ultimele miezuri cu carcase

miez.thumb.jpg.dceb8bbe2dbe3c1a88d1307ace27e44a.jpg

- am mai gasit cabluri RF mufate la 10 metri lungime

coax.thumb.jpg.3e2ee0c2c7426949edaee84f07afa0da.jpg

- borne de trei dimensiuni, intrerupatoare, suporti sighurante

borene.thumb.jpg.145fb7509f66affe0a1b62d252344289.jpg

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 1 oră, carageae a spus:

Cele doua E22, un set de 4 borne (2+2, pt. un amplif stereo) si daca se mai gaseste ceva pereche pe E16, vreau si eu...

Rezolvat cele doua E22, 4 borne 2 roșii și 2 negre și mai caut o pereche de miezul E16 pentru viitorul pachet. 

Acum 48 minute, woodyteo a spus:

Vă salut.

Doresc și eu doua cabluri RF doua perechi de mufe (doua negre doua roșii) și cinci întrerupătoare.

Dacă se poate cele încercuite din imagine https://i.postimg.cc/R0j0SRp9/borene-jpg-efb29a3d772ded669b324648f2964c53.jpg

Vă rog sa-mi spuneți cât face să vă trimit banii.

70 lei cu taxele postale incluse. Bornele le doriti toate de aceeasi marime (sunt de trei dimensiuni)?

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Toni Marginean a spus:

70 lei cu taxele postale incluse. Bornele le doriti toate de aceeasi marime (sunt de trei dimensiuni)?

Da, perechi, de aceeași dimensiune și formă, pretabile pentru o sursă de alimentare.

Vă trimit banii în cont, nu știu dacă mai aveți adresa, dacă nu v-o trimit pe MP.

Link spre comentariu
Acum 18 ore, Toni Marginean a spus:

- borne de trei dimensiuni, intrerupatoare, suporti sighurante

borene.thumb.jpg.145fb7509f66affe0a1b62d252344289.jpg

Ziua buna!

Daca mai sunt borne...,ma inscriu si eu la cateva perechi din fiecare marime(3-5 perechi pentru fiecare dimensiune).

De asemenea, m-ar interesa si sigurante de panou(ca cele de mai sus), pentru curenti de cel putin 10-16A(pana la maxim 100A), numai din cele cu soclu pt.sig.fuzibile tip auto.

Cu stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări