Toni Marginean Postat Octombrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2021 Acum 6 minute, hixpp02 a spus: Am primit pachetul, ambalat exemplar. Multumesc ! Cu drag! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2021 Valabil organizatoare, radiatoare, multe componente postate la primele pagin ale acestui topic! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2021 La 23.10.2021 la 9:31, Toni Marginean a spus: Adaug comutatoare, cele mai multe cu led martor pe tasta, toate la 200 lei sau pret pe bucata: Nu le vrea nimeni? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Accesorii ciocane de lipit. Sunt bonus la orice altceva sau..........! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Acum 55 minute, Toni Marginean a spus: Accesorii ciocane de lipit. Sunt bonus la orice altceva sau..........! Cele 3 din stânga ce tip sunt? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Toate au fost comercializate de Vitacom dar nu stiu din ce aparat provin. Link spre comentariu
Zoltanh Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Buna dimineata, Daca mai sunt pentru vanzare, cumpar doua organizatoare varianta mixta (sertare mari si mici). Trebuie sa retrimit adresa ? Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 1 oră în urmă, Toni Marginean a spus: Toate au fost comercializate de Vitacom dar nu stiu din ce aparat provin. Nu scrie nimic pe ele? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Acum 13 minute, dan cod a spus: Nu scrie nimic pe ele? Atat doar ce se vede pe punga: Acum 45 minute, Zoltanh a spus: Buna dimineata, Daca mai sunt pentru vanzare, cumpar doua organizatoare varianta mixta (sertare mari si mici). Trebuie sa retrimit adresa ? Multumesc. Daca este aceeasi adresa din Timis atunci o am. Mai am cateva montaje de organizatoare combinate si unl de sertare mari. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 1 oră în urmă, Toni Marginean a spus: Atat doar ce se vede pe punga: Se pot pune deoparte pentru mine? Și sper sa mai cumpăr ceva. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Acum 37 minute, dan cod a spus: Se pot pune deoparte pentru mine? Și sper sa mai cumpăr ceva. Bineinteles prietene! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Mulțumesc mult pentru cele trimise!!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Valabile ofertele anterioare! Link spre comentariu
Zoltanh Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Am primit pachetul. Multumesc pentru bonus. Link spre comentariu
ofilip Postat Noiembrie 2, 2021 Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 (editat) Vreau și eu 2 organizatoare Unul mare și unul combinat Editat Noiembrie 2, 2021 de ofilip Adaugare conținut în mesaj Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum