deneinvins Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Și pe mine mă prinde nostalgia cind privesc acest tablou. Dacă mai este valabil, vă rog să rezervați emblemele cu @JVC sau @MONTARBO. Expedierea (și plata) vor fi după ce acumulăm mai multe materiale. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Taraxacus Postat Septembrie 1, 2021 Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Nu știu ce inseamnă AVR. Cel de 3-5 KVA e cu prize adică nu pot modifica tensiunea cu un cursor ? Vreau să experimentez rezistența la incandescență a unor fire din diferite metale, sa analizez straturile de oxizi care se depun etc. Aveți foto ? și un preț ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2021 Acum 1 minut, Taraxacus a spus: Nu știu ce inseamnă AVR. Cel de 3-5 KVA e cu prize adică nu pot modifica tensiunea cu un cursor ? Vreau să experimentez rezistența la incandescență a unor fire din diferite metale, sa analizez straturile de oxizi care se depun etc. Aveți foto ? și un preț ? Nu mai am deloc cu cursor la asemenea putere. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2021 Adaug: BN41-02182B BN96-32601B Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 4, 2021 Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Au ajuns cutiile, multumesc mult pentru bonus! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 4, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 Acum 5 ore, M.Adrian a spus: Au ajuns cutiile, multumesc mult pentru bonus! Oricand prietene! Link spre comentariu
nasturica Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Salut ceva cu motoras functional...? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 6 minute, nasturica a spus: Salut ceva cu motoras functional...? Am adus azi cateva si sa vad cate sunt functionale, Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Adaug: Link spre comentariu
yo2mhj Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 (editat) Papucii roșii, ce dimensiuni au(diametru pentru fir și diametru șurub) +un preț. Sunt interesat de ei. Mulțumesc. Editat Septembrie 8, 2021 de yo2mhj Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Mă puteți suna la 0722506910 Vodafone sau 0722382266 Telekom. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Cablu coaxial mufat mama/tata, 10 m, tresa staniol/cupru la 10 lei bucata: Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Puneti va rog deoparte pentru mine doua cabluri din astea...cred ca sunt numai bune pt. radio FM... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acum 2 ore, carageae a spus: Puneti va rog deoparte pentru mine doua cabluri din astea...cred ca sunt numai bune pt. radio FM... Ok, am peste 100! Link spre comentariu
woodyteo Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acum 25 minute, Toni Marginean a spus: Ok, am peste 100! Mai lungi nu aveți, 15 -20m ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum