Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucruri interesante

Postări Recomandate

Acum 11 ore, Toni Marginean a spus:

Trei cutii la pret de doua (100 lei cu taxele postale incluse).

Buna seara! As dori eu aceasta oferta daca mai este valabila, sunt interesat de cele 2 cutii din dreapta pozei din postul dvs anterior si inca una simillara cu ele sau cu cea care a fost luata de colegul @florinapostol. Dar nu le pot lua de la posta tocmai acum, daca le puteti retine pentru mine, va sunt recunoscator, in caz contrar nu e nici o problema. 

Editat de M.Adrian
Link spre comentariu
Acum 6 ore, M.Adrian a spus:

Buna seara! As dori eu aceasta oferta daca mai este valabila, sunt interesat de cele 2 cutii din dreapta pozei din postul dvs anterior si inca una simillara cu ele sau cu cea care a fost luata de colegul @florinapostol. Dar nu le pot lua de la posta tocmai acum, daca le puteti retine pentru mine, va sunt recunoscator, in caz contrar nu e nici o problema. 

Ok, un număr de telefon în privat și discutam. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Toni Marginean a spus:

Valabil: radiatoare cu si fara triace, cutii, miezuri E+I, diode BA159, condensatoare de 22 si 100uF/25V, BU2508AFsi multe alte repere!

Buna ziua,

Ce cutii v-au mai ramas si ce dimensiuni au. De asemenea ma intereseaza daca mai aveti si radiatoarele acelea tip tunel cu ventilator in capat.

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări