Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucruri interesante

Toni Marginean

Postări Recomandate

E temp 6 M.  Dacă e 6-C atunci soclul de la finalul-linii e culot negru/maro octal cu cheie, și ce văd acolo e ceramic noval mare. Și dacă e de temp-7 atunci mai are niște drăcii înălțătoare la tabla cu puțometrele ca să nu încapă chiar așa fără reglaje din ciocan în carcasa lui temp-6.

Am vreo 4 drăcii de-alea și n-am timp să le fac să meargă... și turbez de nervi că nu mai apuc să mă mai distrez pe îndelete cu lămpi încinse.

O să vă sun zilele astea tot în legătură cu niște măgăoi de televizoare, d'alea mici de 5 țoli dar chinezești și nu ursărești ca Elektronica-408 știți dvs care...

Link spre comentariu
Toni Marginean
La 02.07.2021 la 18:58, skaarj a spus:

E temp 6 M.  Dacă e 6-C atunci soclul de la finalul-linii e culot negru/maro octal cu cheie, și ce văd acolo e ceramic noval mare. Și dacă e de temp-7 atunci mai are niște drăcii înălțătoare la tabla cu puțometrele ca să nu încapă chiar așa fără reglaje din ciocan în carcasa lui temp-6.

Am vreo 4 drăcii de-alea și n-am timp să le fac să meargă... și turbez de nervi că nu mai apuc să mă mai distrez pe îndelete cu lămpi încinse.

O să vă sun zilele astea tot în legătură cu niște măgăoi de televizoare, d'alea mici de 5 țoli dar chinezești și nu ursărești ca Elektronica-408 știți dvs care...

1388755566_Temp0.thumb.jpg.7dfa9b1d3ff6c13a50ad332f28b5d648.jpg

Link spre comentariu
Toni Marginean

Adaug dintr-un tv cu ecran spart:

HITACHI 32HE1000 – ecran VES315WNDB-2D-N21

• HV320WHB-GOA

• IR Remote Control Sensor 17LD198

• 17MB140 mainboard

• 17IPS62 power supply

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 1 minut, vera a spus:

Salut

Toate pachetele de tolele le vreau eu. Discutam pe mp.

Multumesc

OK prietene!

Link spre comentariu
Toni Marginean
La 04.07.2021 la 8:48, Toni Marginean a spus:

Am mai gasit cateva pachete de tole:

tole.thumb.jpg.f022c860060e75d5a70224a6d5a039a1.jpg

...si alte tipuri de placi cu radiatoare

2110591769_alterad.thumb.jpg.d05d11ef9933ba411a064d38d2ac1b4a.jpg

valabil

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări