Toni Marginean Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 50 lei bucata cu taxele postale incluse sau 5 bucati la 200 lei sau alte variante.............. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Salut Toni. Le vreau eu pe cele trei marcate cu sageata rosie. Te rog sa mi le rezervi. M-ar interesa niste dimensiuni. Multumesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 30/27/14 cm si ti le pot da pe toate 4 (mai am una) la pret de 3! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Oferta acceptata. Mare domn! O placere sa tranzactionez cu tine. Va fi un colet maaaare sau doua mai mici? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Va salut voltmetrele de pe cutie se poata adapta la alte surse ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Acum 6 minute, zvonacfirst a spus: Oferta acceptata. Mare domn! O placere sa tranzactionez cu tine. Va fi un colet maaaare sau doua mai mici? Va fi un colet mare dar usor! O adresa in privat si rezolv! Acum 3 minute, dan-a2 a spus: Va salut voltmetrele de pe cutie se poata adapta la alte surse ? Salut! Se pot adapta dar prefer sa fac cadou placa de comanda (oricum nu am ce face cu ea). Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Acum 5 minute, Toni Marginean a spus: O adresa in privat si rezolv! Ar trebui să ai deja adresa dar trimit PM. Am sa te rog sa alegi Livrare sediu/domiciliu (Factaj) și suport eu tariful de 8 lei pentru asta. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Exemple de afisaje si comenzile lor: Cea mai usor de utilizat este cea din centrul imaginii a carei comanda merge alimentata direct din 230V. Acum 11 minute, zvonacfirst a spus: Ar trebui să ai deja adresa dar trimit PM. Am sa te rog sa alegi Livrare sediu/domiciliu (Factaj) și suport eu tariful de 8 lei pentru asta. Cei care au numele asemanator cum sunt pe forum ii gasesc usor dar cand nu seamana nimic cu nimic............. , asa ca astept prietene sa ma pui la lucru! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 ok , atunci doresc si eu cutia din dreapta jos sau alta asemanatoare chiar si mai mica .. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Ce vad in poza (incadrat cu rosu) este panoul frontal si placa de la afisajul carcaselor pe care mi le trimiti? Afisajul este LED 7 segmente sau LCD? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Acum 36 minute, dan-a2 a spus: ok , atunci doresc si eu cutia din dreapta jos sau alta asemanatoare chiar si mai mica .. Astea sunt carcasele mici: Acum 1 minut, zvonacfirst a spus: Ce vad in poza (incadrat cu rosu) este panoul frontal si placa de la afisajul carcaselor pe care mi le trimiti? Afisajul este LED 7 segmente sau LCD? LCD este la carcasele tale. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 A treia de la stanga la dreapta ar fi ok,multumesc.. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 Acum 19 ore, dan-a2 a spus: A treia de la stanga la dreapta ar fi ok,multumesc.. Rezolvat prietene! Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Dacă mai este valabil și dacă sînt disponibile, am nevoie de un pachet de 1 cm (20 - 22 bucăți tole), așa cum este în imagine. Trebuie să completez alte pachete mai mari, din care am lipsă. Detalii pe MP. Expediere după 20 iunie. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum