Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucruri interesante

Postări Recomandate

La 20.04.2021 la 16:25, Toni Marginean a spus:

Cutii plus autotransformatoare cu servomotor

116782907_7Cutii.thumb.jpeg.8daf1804f8ebc1188cc77e34bde02390.jpeg

1558560806_2m2M.thumb.jpeg.2b92821b4e797ffb2b391f572c693abd.jpeg

Ziua buna!

Ultimul pachet a ajuns cu bine si totul este OK!...sper sa nu ma uitati cu un cursor pt.autotransformatorul de 7 KVA cand aveti disponibil!

Sa-mi trimiteti in MP va rog, o lista cu autotransformatoarele disponibile in acest moment, m-ar interesa doua de 1000 VA(1500 VA ar fi si mai bine dar doresc sa stiu ce gabarit au, sunt limitat de spatiiu).

As fi interesat si de o schema electrica a UPS-ului Well din fotografia de mai sus(cel rosu)...am unul de 1500 VA defect, pe care l-am folosit 5-6 ani si as dorii sa-l repar(binenteles daca este disponibila o asemenea schema!).

Editat de tecuceanu21
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Toni Marginean a spus:

O poza cu cursorul spart va rog ca sa va trimit unul la fel.

Cele de 500, 1000 si 2000 incap in aceeasi cutie.

Mai am doua de 1000, 4 de 5000 si unul de 7000.

Schema am dat-o pe o pagina anterioara.

Am sa va trimit mâine o fotografie a cursorului respectiv!

Trimiteti-mi săptămâna viitoare cele doua autotransformatoare de 1000 VA; schema electrică a UPS-ului well de 500w nu am găsit-o pe pagina anterioară!

Editat de tecuceanu21
Link spre comentariu

Seara buna!

Trimiteti-mi cand aveti timp un autotransformator de 5 KVA si un cursor de rezerva(daca aveti disponibil, binenteles!) pentru acest model...am primit in seara asta OK-ul pt.achizitia acestuia. Comunitati-mi va rog pe MP si totalul de plata.

Numai bine!

Editat de tecuceanu21
Link spre comentariu

Mai am doar 3 autotransformatoare de 5 kVA si doar un cursor bun si nici pe viitor nu mai am de unde face rost! Astea proveneau din aparate trifazate. Nici din cele de 500 sau 1000 VA nu mai sunt ci doar aparate functionale. Totusi acela care-l am vi-l pun la punct si va contactez.

O seara deosebita!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări