Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucruri interesante

Toni Marginean

Postări Recomandate

Toni Marginean
Acum 16 ore, Djbose a spus:

Ce preț au 2 mari?

Nu are rost sa stau la coada la Posta pentru 10 lei! Mai bine ti le fac cadou daca are cineva drum sa vina la mine dupa ele.

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu
Toni Marginean

Nu este functional. Cand am vrut sa-i repar sursa nu am gasit o schema. Sursa este pe placa mare dar se poate monta o sursa separata ca loc este suficient.

Link spre comentariu

Buna seara dle Toni. M-ar interesa doua autotransformatoare de de vreo 1000 sau 2000W, cât mai identice daca se poate. Va sun maine daca îmi permiteți! Mulțumesc și o seara bună!

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 2 ore, elektronu85 a spus:

Buna seara dle Toni. M-ar interesa doua autotransformatoare de de vreo 1000 sau 2000W, cât mai identice daca se poate. Va sun maine daca îmi permiteți! Mulțumesc și o seara bună!

Ok, după ora 12 când ajung acasă. 

Link spre comentariu
Toni Marginean

Adaug un pistol de lipit Radioprogres, pe care l-am scos de la naftalina pentru un user si nu-l mai vrea, foarte putin folosit, la 150 lei cu taxele postale incluse:

1193080_pistol1.thumb.jpg.4205795fab5c5a8345df50c0aabebad4.jpg2015782589_pistol2.thumb.jpg.2eff6753b40ec18d84def093ebfa126b.jpg

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări