Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucruri interesante

Postări Recomandate

Acum 40 minute, woodyteo a spus:

Vă salut!

Dacă ma e disponibil, ași dori și eu un asemenea pachet.

Vă pot trimite banii anticipat în cont bancar.

Vă rog sa-mi confirmați disponibilitatea pentru a vă da datele de contact pe MP.

Da ar mai fi dar va rog sa ma sunati la 0722506910 acum pana la ora 23 sau dimineata dupa ora 9. Stima!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, tm07uxo a spus:

Daca mai e disponibil, asi dori si eu un asemenea pachet, cu conditia ca auto traf. sa fie ok ...livrare  COLET POSTA ROMANA cu plata ramburs....Rog confirmati disponibilitatea in aceste conditii, ptr. a va da adresa de livrare pe MP ... Asteptam numai vesti BUNE....

Un numar de telefon, pe mp, sau sunati-ma la 0722506910. Ar mai fi doar de un singur pachet de acest gen.

Link spre comentariu
La 16.03.2020 la 12:20, Toni Marginean a spus:

M-am gandit sa redeschid acest topic in care sa pun ce-mi prisoseste. 

Pentru inceput ecrane: 

- V296W1-L15 REV C3

- LC370WXN (SA) (A1)

- LTA320HF05

- V315B1-L01

- T315HW04-V7

- VES315WNVS-01-B

- LTY460HH-LH2.

Salut au Tcon .....si un pret ,multumesc. 

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Toni Marginean a spus:

Numai am de un pachet decat cu un autotraf de 2000W usor incalzit. In schimb am autotransformatoare cu toleE+I de marime maxima E22.

Adaug casete video de curatare a capetelor la 10 lei/bucata.

M-ar interesa pe mine autotransformatorul daca nu este defect si nu se inclzeste! cele pe tole ce tensiuni au/ce stiu sa faca??

Link spre comentariu

Astăzi (am riscat un pic) și am mers la poștă de unde am ridicat coletul care a ajuns încă de ieri. Totul a ajuns în cele mai bune condiții și  toate sunt conform descrierii.

Mulțumesc foarte mult pentru bonus-ul consistent trimis care mi-a prins foarte bine și vă recomand dacă ma e nevoie, pentru colaborarea exemplară, expedierea rapidă, pachet ambalat antitanc.

Link spre comentariu
La 20.03.2020 la 14:21, miticamy a spus:

CITAT:      In schimb am autotransformatoare cu toleE+I de marime maxima E22.

Este pusa vreo poza, nu am cautat...

Arata cam asa:

Traf tole_800x388.jpg

Adaug:

- 22uF/16V, 10 bucati la un leu;

- 100uF/16V, 10 bucati la un leu;

- 4,7uF/25V, 10 bucati la un leu;

- 2,2uF/400V, 4 bucati la un leu;

- 33ohmi/5W, 4 bucati la un leu;

- role presoare NOS la un leu bucata

241281710_Rolepresoare_800x388.thumb.jpg.d880cf46aaea366fce83db9045cd77c7.jpg

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu

Multumesc pt poza dar pare un traf de UPS cu multe prize. Autotraful acela cu cursor era ideal pt mine dar mi-a fost frica sa merg la posta iar acum chiar nu mai am voie sa ies, am depasit pragul de 65. Astept vremuri mai bune daca o mai fi marfa.

Link spre comentariu
Chiar acum, miticamy a spus:

Multumesc pt poza dar pare un traf de UPS cu multe prize. Autotraful acela cu cursor era ideal pt mine dar mi-a fost frica sa merg la posta iar acum chiar nu mai am voie sa ies, am depasit pragul de 65. Astept vremuri mai bune daca o mai fi marfa.

Mai am si cu cursor dar pe maine. Am sa pun poze si apoi se poate discuta pe marginea lor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări