Toni Marginean Postat August 28, 2020 Autor Partajează Postat August 28, 2020 Acum 7 ore, mac01 a spus: Mai este valabil si care ar fi pretul? V-am dat MP. La ce este acolo se adauga si tuburile catodice din doua osciloscoape, totul la 100 lei cu taxele postale incluse. Link spre comentariu
mac01 Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Are cateva lucruri mecanice de care sunt interesat....deci ramasitele acestui osciloscop o sa ajunga la mine. Multumesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 28, 2020 Autor Partajează Postat August 28, 2020 Acum 2 ore, mac01 a spus: Are cateva lucruri mecanice de care sunt interesat....deci ramasitele acestui osciloscop o sa ajunga la mine. Multumesc. Ok ca ati comandat azi ca marti plec 10 zile in concediu! Link spre comentariu
legionaru Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Am primit cele comandate, mulțumesc! Link spre comentariu
nelu100 Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 (editat) Am primit pachetul cu piesele comandate. Mulțumesc pentru bonus! Editat August 28, 2020 de nelu100 Link spre comentariu
skaarj Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Cu respect Am citit cu vreo 8 pagini mai inainte cum că BU806. Cumva varianta facuta de IPRS în capsula... nu stiu cum îi zice - "mini-2n3055"? Că sunt bune bune, m-au scos dintr-o gramada de belele. Ce as mai vrea sa va intreb: exista tv color cu cinescop diagonala de 43cm? Că mă roade să bag unu într-un rubin-102 si singuru tv cât de cât apropiat e un color de 35cm, mi l-ati dat dvs acu ceva ani contra unui tv rusesc mic, la 12V (discutasem si de niste placi digitale de la un tv... cum i-o zice, e prin pod... si un tv color full-lămpi cu telecomanda) Cu respect, Vasea Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 29, 2020 Autor Partajează Postat August 29, 2020 Acum 4 ore, skaarj a spus: Cu respect Am citit cu vreo 8 pagini mai inainte cum că BU806. Cumva varianta facuta de IPRS în capsula... nu stiu cum îi zice - "mini-2n3055"? Că sunt bune bune, m-au scos dintr-o gramada de belele. Ce as mai vrea sa va intreb: exista tv color cu cinescop diagonala de 43cm? Că mă roade să bag unu într-un rubin-102 si singuru tv cât de cât apropiat e un color de 35cm, mi l-ati dat dvs acu ceva ani contra unui tv rusesc mic, la 12V (discutasem si de niste placi digitale de la un tv... cum i-o zice, e prin pod... si un tv color full-lămpi cu telecomanda) Cu respect, Vasea Va salut! 1. Am BU806, SI-N, DARLINGTON, 150V, 8A, fabricat de ST Microelectronics; 2. Nu mai am tuburi de tv-uri dar va am in vedere daca imi apare vreun CRT care sa corespunda (ultimele le-am spart si partea din fata, care este foarte groasa, am folosit-o la un cuptor de paine pentru vatra); 3. Eu am montat un sasiu de Grundig CUC5301 intr-un Cosmos 1, VS54; 4. Inca mai pastrez modulul digital din tv Sharp care va intereseaza! 5. Tv color cu lampi si telecomanda nu cred ca mai sunt sanse sa apara. Stima! Link spre comentariu
skaarj Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 (editat) Cu respect, va multumesc frumos. Cate BU aveti? Eu am boală pe Rubin. Am unu frumos, lacuit, colturi rotunde, de expozitie dar am obosit sa-l tot operez pe linii și cadre iar monitor de 19" (am mai facut o isprava de-asta) mi-e cam aiurea sa mai pun. Am convertit un stassfurt în diamant tranzistorizat și niște terminale militare cu cinescop în unitati comanda-control cu tub color 5" și raspberry pi și un rubin vechi varza in monitor de 19 țoli. Și da, digitalele sharp inca le-as vrea. daca aveti BU multe,peste 20, va transmit detaliile. Editat August 29, 2020 de skaarj Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 29, 2020 Autor Partajează Postat August 29, 2020 Acum 22 minute, skaarj a spus: Cu respect, va multumesc frumos. Cate BU aveti? Eu am boală pe Rubin. Am unu frumos, lacuit, colturi rotunde, de expozitie dar am obosit sa-l tot operez pe linii și cadre iar monitor de 19" (am mai facut o isprava de-asta) mi-e cam aiurea sa mai pun. Am convertit un stassfurt în diamant tranzistorizat și niște terminale militare cu cinescop în unitati comanda-control cu tub color 5" și raspberry pi și un rubin vechi varza in monitor de 19 țoli. Și da, digitalele sharp inca le-as vrea. daca aveti BU multe,peste 20, va transmit detaliile. Când mă întorc acasă vă contactez. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 30, 2020 Autor Partajează Postat August 30, 2020 Adaug din tv cu ecran spart: Philips 42PFL3218K - MAIN BOARD 715G5713-MOF-000-005X - SURSA 715G5778-P02-000-002R - TCON LC500DUE-SFR1_CONTROL_MERGE - 715G5772-R01-000-004S IR sensor remote. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 31, 2020 Autor Partajează Postat August 31, 2020 La 21.08.2020 la 8:20, Toni Marginean a spus: Asta-i diferenta dintre radiatoarele de pe modulele bonus din pachete: Valabil numai acum si apoi dupa concediu in 10 septembrie. Link spre comentariu
mac01 Postat August 31, 2020 Partajează Postat August 31, 2020 (editat) Tin sa multumesc public domnului Toni pentru bonusurile trimise. Multe, foarte multe...cred ca inca o data valoarea coletului, daca nu mai mult. Concediu placut! Editat August 31, 2020 de mac01 1 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Hai la radiatoare, cu sau fara triace! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 14, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Valabil! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum