Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KDL-32V2500 panel LTZ320WS-LH3

Florinel TV

Postări Recomandate

Sony KDL-32V2500
MB.1-869-656-21 (1727145211)
ic3206 HY27US08281A

MB.1-871-991-21
ic4003 24C256
ic4009 MX29LV160CTTI

T-CON 320WSC4 V1.1
ic202 24C64

sursa 1-869-132-42 G1A
      APS-220-B

Tuner
MB.1-869-657-12

Scart 
MB.1-869-850-25 (172723025)

proc Sony CXD9199GG
          0851

panel LTZ320WS-LH3

https://files.fm/u/24pqsu3a#sign_up

Acest tv este functional doar cu probleme la display, este crapat, clientul la adus in masina si a avut ceva dedesupt si la pus cu display-ul in jos si la crapat, este un vecin de-al meu si a vrut sal aduca la tara si asta a fost, acum mi-la adus poate mai vand ceva din el, cine are nevoie de ceva sa spuna,in afara de display :rade:

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Colegu nu este problema, daca ii trebuie cuiva si sunt la super oferta se dau ieftin modulele oricare dintre ele, asta cui ii trebuie, la cine nu trebuie de ce sa cumpere daca nui trebuie, mai bine cumpar eu tv-ul cal da ieftin si am condesatori ok in sursa si multe altele

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

Colegu nu este problema, daca ii trebuie cuiva si sunt la super oferta se dau ieftin modulele oricare dintre ele, asta cui ii trebuie, la cine nu trebuie de ce sa cumpere daca nui trebuie, mai bine cumpar eu tv-ul cal da ieftin si am condesatori ok in sursa si multe altele

eu am facut o gluma,anuntul e pus in depanari radio tv,cum exista bazar in elforum,ma gandeam ca poate ai gresit postarea ,cat despre targul in carantina,nu e de gluma,la mine sau bagat in carantina de duminica trecut,sant inchise,de acolo si remarca mea ,,cu targul,, de pe forum in carantina ,de nu ai postat in vanzari

spor la vanzari

Link spre comentariu

se 

Acum 4 ore, GeorgeR a spus:

Daca sunt compatibile piesele din ele cu un Vortex 2107 pf atunci ar fi o afacere

se potrivesc perfect daca stii sa faci adaptarea placii,de la crt la lcd

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări