ianosh Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Salut Am un amplificator MR225 Harman care provine dintr-un subwoofer activ cu iesire si pentru inalte.Proprietarul anterior i-a făcut o cutie care insă este verticală si incomodă,plus a montat 2 butoane de volum. Finalii sunt 2sk176/sj56.Puterea este de 250 w inalte si 300w bas.Am nevoie de ajutor in gasirea unei scheme care foloseste acesti finali sau schema originală ca sa-l pot monta intr-o cutie plată standard refolosind piesele sau o parte din ele. Link spre comentariu
ianosh Postat Martie 21, 2020 Autor Partajează Postat Martie 21, 2020 La 15.03.2020 la 20:01, ianosh a spus: Salut Am un amplificator MR225 Harman care provine dintr-un subwoofer activ cu iesire si pentru inalte.Proprietarul anterior i-a făcut o cutie care insă este verticală si incomodă,plus a montat 2 butoane de volum. Finalii sunt 2sk176/sj56.Puterea este de 250 w inalte si 300w bas.Am nevoie de ajutor in gasirea unei scheme care foloseste acesti finali sau schema originală ca sa-l pot monta intr-o cutie plată standard refolosind piesele sau o parte din ele. De asemenea sunt curios daca cineva a facut amplificatorul din Tehnium 1/1992. IMG_0190 (1).HEIC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum