Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schemă amplificator MR225

Postări Recomandate

Salut

Am un amplificator MR225 Harman care provine dintr-un subwoofer activ cu iesire si pentru inalte.Proprietarul anterior i-a făcut o cutie care insă este verticală si incomodă,plus a montat 2 butoane de volum.

Finalii sunt 2sk176/sj56.Puterea este de 250 w inalte si 300w bas.Am nevoie de ajutor in gasirea unei scheme care foloseste acesti finali sau schema originală ca sa-l pot monta intr-o cutie plată standard refolosind piesele sau o parte din ele.

mr225 amplifier.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 15.03.2020 la 20:01, ianosh a spus:

Salut

Am un amplificator MR225 Harman care provine dintr-un subwoofer activ cu iesire si pentru inalte.Proprietarul anterior i-a făcut o cutie care insă este verticală si incomodă,plus a montat 2 butoane de volum.

Finalii sunt 2sk176/sj56.Puterea este de 250 w inalte si 300w bas.Am nevoie de ajutor in gasirea unei scheme care foloseste acesti finali sau schema originală ca sa-l pot monta intr-o cutie plată standard refolosind piesele sau o parte din ele.

De asemenea sunt curios daca cineva a facut amplificatorul din Tehnium 1/1992.

mr225 amplifier.jpg

IMG_0190 (1).HEIC

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări