Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Led cu manifestare ciudată a iluminării...aţi mai întâlnit aşa ceva ?

validae

Postări Recomandate

Un cunoscut din cadrul armatei m-a întrebat dacă am idee ce poate cauza efectul de pâlpâire la un televizor LED de mari dimensiuni.Televizorul e la unitate şi momentan nici nu mi-a putut spune modelul exact, doar l-a rugat pe un coleg să facă acest video şi să mi-l trimită.Ideea e să ştie cam la ce se poate aştepta, leduri defecte sau altceva, dar nici eu nu am mai văzut aşa manifestare.Scuze pentru link, dar nu am putut pune link direct, e ceva ori la mine, ori la forum..

https://imgur.com/flTzscI

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Costica Tv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acolo nu este efect de palpaire ci mai de graba comanda eronata a grupurilor de leduri...posibil dumpul din eeprom sa fie alterat, daca e Philips, trebuie intrat in service si setate optiunile de pe eticheta capac.., sa se uite pe eticheta capac si sa va spuna modelul si sasiul sau o poza. Sa-i spuneti ca sa micsoreze lumina pe ledurii din meniu si sa vada daca mai face figuri.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Mulţumesc, era doar o curiozitate a lui şi nu ştiam ce să-i spun fiindcă aşa ceva nu am întîlnit până acum, cu atât mai mult că nu mă ocup la modul comercial de depanare.Vor duce televizorul la o firmă, eu nici nu mă gîndeam să mă bag în aşa măgăoaie, fiindcă riscul de a lovi sau deteriora panelul e foarte mare chiar prin simplul fapt de a-l transporta.Nu ştiam că se comandă separat ledurile, credeam că toate sunt comandate simultan, în combinaţie serie/paralel.Chiar mă gândeam cum pot să licăre aşa, fiindcă era greu de crezut că s-a defectat câte un led pe fiecare bară...dar nu s-a întrerupt niciunul definitiv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări