Florin berdila Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Domnilor am luat o masina si in talon are anvelope pe 14 eu vrea sa pun tot pe 14 dar alta inaltime si latime dar tot pe 14 am voie sau nu Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 14 e janta - obligatorie- în rest pui ce vrei și-ți convine. Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Ce scrie în certificatul de înmatriculare al mașinii sau cartea de identitate, de alea trebuie să pui. Dacă pui de alt fel și te găsește poliția îți poate reține certificatul de înmatriculare și bineînțeles sancționa. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 14, 2020 Autor Partajează Postat Martie 14, 2020 Domnule Nolstalgic da janta e pe 14 dar vreau sa pun o anvelopa de 185/60/14 iar in talon are 165/70/14 deci trebuie respectat 14 in rest am voie asta am inteles de la dvs ,?? Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) 185 X 60% =111mm inaltime 165 x 70% =115mm inaltime Propriu zis este una si aceeasi anvelopa....doar ca cea de 185 este un pic mai lata....deci merg puse acest tip de anvelope. Orice masina accepta un plus-minus 3,2%..... Numai ca in caz de accident sau de verificare in trafic s-ar putea sa ai probleme daca se descopera ca dimensiunea de 185 nu este trecuta in cartea masinii! Legea spune clar...se accepta doar anvelopele trecute in cartea masinii....pentru restul anvelopelor trebuie mers la registru auto si omologate...bineinteles daca sunt ei de acord sa omologheze noua dimensiune. Editat Martie 14, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 15, 2020 Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 Domnilor mai am o intrebare ,pe masina sunt puse foli are o stanta certificata de rar trebuue sa am si hartia care atesta montaju sau este de ajuns Link spre comentariu
alf Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Acum 15 ore, Florin berdila a spus: vreau sa pun o anvelopa de 185/60/14 iar in talon are 165/70/14 Daca nu sunt specificate amandoua dimensiunile in cartea de identitate a autovehiculului, NU ai dreptul sa montezi alta anvelopa decat cea specificata. In caz contrar, cind te opreste la control pentru documente si vrea sa aplice CORECT legea, iti poate retine certificatul de inmatriculare. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 (editat) 1 oră în urmă, Florin berdila a spus: Domnilor mai am o intrebare ,pe masina sunt puse foli are o stanta certificata de rar trebuue sa am si hartia care atesta montaju sau este de ajuns Da...la un control in trafic iti trebuie si hartia doveditoare ca au fost montate de o firma (persoana ) autorizata RAR. Iti ridica talonul daca nu ai acea hartie sau in cel mai fericit caz te pune sa le dai jos pe loc, in fata lor. Iar dat-ul foliei jos nu-i tocmai un lucru usor si la indemana oricui...! Editat Martie 15, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 15, 2020 Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 Sal am sava intreb doua lucruri am luat o masina vw polo motor1,2 benzina 9n si vreau sai fac un schimb de uleu la motor si la cutie ,ce ar fi indicat ce ulei sai pun la motor si la cutie masina e din 2003 Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 (editat) Caută cartea tehnică a maşinii pe internet, în caz că proprietarul n-a lăsat-o în torpedou.Acolo e tot ce trebuie să ştii, uleiuri, roţi, date tehnice...https://www.auto-data.net/ro/volkswagen-polo-iv-9n-generation-1856 Editat Martie 15, 2020 de validae Link spre comentariu
alf Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Acum 43 minute, Florin berdila a spus: vreau sai fac un schimb de uleu la motor si la cutie Faci click pe modelul care este trecut in certificatul de inmatriculare al masinii tale. https://www.whichoil.info/volkswagen/polo-1-2 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 16, 2020 Autor Partajează Postat Martie 16, 2020 Domnilor in legatura cu foliile cum pot obtine acea hartie pe care trebuiesa o am la mana daca ma opreste un politai pe foli are cate un timbru dar spunea cineva ca trebuie sa am sio hartie ce ma sfatuiti Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 17, 2020 Autor Partajează Postat Martie 17, 2020 Imi poate spune cineva cum se da drumu la uleiul de cutie la. vw polo 1,2 benzina motor 9n sau un link ceva numi dau seama care este nivelul su care este cel de scurgere Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Văd că nu ți-a răspuns nimeni dintre colegi, Eu nu știu cum e la mașina ta ,dar din deducție logică , un lichid să curgă , circulă în jos și nu în sus. Deci bușonul de golire trebuie să fie în partea cea mai apropiată de sol. Urcă mașina pe rampă și îl vei afla . 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 Unde ma pot documenta despre un vw polo 9n 54cai benzina sa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum