Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Accident fara accident

LoredanaS

Postări Recomandate

La 09.06.2020 la 17:14, BRANCA a spus:

Tot n-ati spus daca exista certificat medico legal.In caz afirmativ incadrarea e la penal.In caz negativ,deci nu s-a produs vatamare corporala,se poate parasi locul accidentului.

Deci,personal,mie nu mi-e clara situatia prezentata.Nu va jucati cu certificatul medico-legal,daca exista!Se poate ajunge in situatia unor daune de sa te doara mintea!Trebuie neaparat sa vedeti daca exista certificat si ce contine!

Si luati-va avocat bun,nu surogat!

Am avut un coleg de serviciu care a tras ani de zile de un accident banal.Martori falsi,certificat "aranjat" de "victima",daune si un hectar de belele!!

Nu i-a fost aratat tatalui meu certificatul medico-legal si nu i s-a dat nici macar un proces verbal.. A primit doar dovada, pe care ulterior postarii, am descifrat ca este "fara valabilitate" si acum, constat ca si CNP-ul inscris, este eronat ( ziua) ..

20200612_181526.jpg

Editat de LoredanaS
Link spre comentariu
La 09.06.2020 la 8:25, LoredanaS a spus:

Motivul pentru care i-a fost retinut permisul a fost implicarea intr-un accident rutier, parasirea locului accidentului fara a se prezenta la sectia de politie.

În cazul ăsta există vreo victimă? S-a prezentat cineva la spital pentru îngrijiri medicale și pentru a i se stabili un diagnostic? Dacă da care este diagnosticul victimei? Chiar dacă s-ar fi prezentat la spital și medicul de garda nu i-a stabilit nici un diagnostic, nu este accident rutier. Trebuie să verificați  dacă în acea perioada presupusa victima sa prezentat la spital și ce diagnostic i s-a stabilit. 

Link spre comentariu

Woodyteo.Toata problema sesizata aici e o brambureala.Pe scurt,e prezentata incomplet si noi tot ne dam cu parerea!

S-a intrebat de cateva ori daca exista certificat medico-legal si ce contine!

Topicul seamana cu multe altele de pe elforum.Adica vine cineva si arunca o problema,descrisa vag,dupa care dispare...

Link spre comentariu
Acum 4 ore, BRANCA a spus:

Woodyteo.Toata problema sesizata aici e o brambureala.Pe scurt,e prezentata incomplet si noi tot ne dam cu parerea!

S-a intrebat de cateva ori daca exista certificat medico-legal si ce contine!

Topicul seamana cu multe altele de pe elforum.Adica vine cineva si arunca o problema,descrisa vag,dupa care dispare...

Imi pare rau daca prezentarea nu este comprehensibila.. nu se mentioneaza nimic legat de certificatul medico-legal sau despre procesul verbal, pentru ca fizic, tatal meu nu a vazut/primit niciunul din ele. In.momentul de fata, nu avem certitudinea ca ele exista sau nu. Palpabil, are doar dovada. Certificatul medico-legal i-a fost doar mentionat de agentul de politie.. 

Link spre comentariu

Mergeţi cu dovada la şeful poliţiei şi cereţi lămuriri, ameninţaţi-ii că mergeţi la presă şi îi daţi în judecată.Nu vor vrea să se facă de rahat, mai mult decât se fac de obicei.M-am confruntat şi eu cu ceva asemănător.

Mă duc acum câţiva ani  în Filiaşi să cumpăr ceva alimente.Pe cam toată lungimea oraşului oprirea e interzisă pe drum, fiind doar două benzi de circulaţie (E 70), dar lumea n-are încotro, fiindcă sunt multe magazine exact pe marginea drumului şi străzile secundare sunt de obicei înţesate de maşini, ar trebui practic să opreşti la 4-500metri de unde ai nevoie.Opresc deci să cumpăr rapid (circa 4-5 minute maxim) nişte carne de la o mică mezelărie, las maşina în spatele altei maşini deja oprite acolo, trec printre a mea şi cea din faţă (20-30 cm)şi intru în magazin.Cumpăr repede ce voiam şi cînd ies, observ că cel din faţa mea se uita tot atent la bara lui din spate, tot o freca cu mâneca.

Întreb, - Care-i problema, ai dat cu spatele şi m-ai atins ? El zice, - Domnule mi-ai atins bara de la maşină, tu ştii că doar vopseaua la maşina asta costă 3000 $ ??? Zic, -Cred că glumeşti, drumul e puţin în rampă, tu ai călcat ambreiajul şi ai venit cu spatele peste mine, dar eu ştiu sigur că am trecut printre maşini când m-am dus la magazin, apoi crezi că eram aşa tâmpit să mai las maşina aici dacă chiar te loveam ??? -Dacă vrei să faci bani cu şmecherii din astea, caută-ţi alt fraier! .

Nu se vedea absolut nicio urmă pe bara lui, care erafoarte lucioasă, iar culoarea ar fi scos în evidenţă orice zgârietură....

Ăsta vede că nu mă poate fraieri şi dă să urce în maşină să plece.Ca ,,din senin,, trece chiar pe lângă noi un echipaj de la rutieră, iar dobitocul cu ,,accidentul,, îi face un semn cu mâna şi zice către poliţişti (el plecând de pe loc): ,,-Uite domne, ăsta m-a atins cu bara şi acum nu mai recunoaşte !,, .Apoi demarează şi o şterge de acolo...

Poliţistul cu patrula opreşte chiar în locul de unde plecase ,,accidentatul,,.Îmi cere actele, iar poliţistul mai în vârstă (şeful patrulei) zice : ,,Ce domne, eşti şmecher, tu dacă ai o amărâtă de Dacie crezi că poţi lovi pe oricine şi scapi doar cu asigurarea ta ieftină ?. I-am zis că în primul rând nu am lovit pe nimeni, iar dacă chiar l-aş fi lovit cu adevărat pe individul ce mă denunţase, el ar fi rămas acolo să depună mărturie şi să ia dovadă de accident.Poliţistul zice atunci că mă amendează, pentru parcare interzisă, dar eu îi zic să-l cheme la faţa locului şi pe ăla de m-a reclamat, că el staţionase mai mult decât mine, eu oprisem sub cinci minute....dar poliţistul nu se lăsa, zice el a un moment dat : ,,Domne, tu îţi dai seama, că numai vopseaua ăluia costă 3000$ ???,,. Zic,  -Domnule văd că vă cunoaşteţi foarte bine cu reclamantul,  fiindcă aveţi acelaşi text cu vopseaua aia de 3000 $ !  Dacă totuşi mă amendezi doar pe mine, să ştii că am şi eu oarece relaţii pe la poliţie şi nu o să scapi uşor cu mine !.... Abia atunci a realizat că eu nu pun botul la şmecheria lor şi ca să nu pice chiar de fraier, mi-a dat un avertisment minim, fără amendă. Dacă tot insista cu amenda, mă duceam până-n pânzele albe cu ei....mama lor de păduchi.Maşinile parcate chiar în intersecţii se fac că nu le văd, pe motocicliştii care fac în fiecare weekend raliuri pe E70 între Filiaşi şi Craiova nu-i opresc, că printre ăia sunt şi ,,de-ai lor,,.......dar în schimb lucrează cu metoda ,,accidentul,,.Nu am avut timp de ei, că meritau o anchetă ca la carte...

Editat de validae
Link spre comentariu

Ma bucur ca a fost cu "happy end" la dumneavoastra! In principiu, aceeasi frustrarea o avem si noi : stii ca nu ai facut nimic si din senin, te trezesti implicat intr-o mega problema. Noi suntem oameni simpli, nu avem "pile si relatii" si din pacate, in Romania, in fata unui sistem corupt, nu poti razbi fara..

Editat de validae
Link spre comentariu

Când mă ştiu nevinovat, mai bine mor cu reclamantul de gât decât să-l las să mă terfelească aiurea...trebuie doar găsit un om al legii integru, care să nu fie corupt.Mai există şi astfel de oameni...trebuie să nu vă lăsaţi călcaţi în picioare de căpuşe din astea, plătite din banii noştri.După 90 am trecut de la ,,miliţieni,, la poliţişti, dar obiceiurile unora nu s-au schimbat, nepoţii ,,miliţienilor,, de altădată sunt acum poliţişti iar bunicii i-au învăţat vechile metehne....

Editat de validae
Link spre comentariu

validae.Daca povestea cu masinile se intampla in Strehaia ziceam ca e ceva "normal"...Da' chiar in Filiasi?

LoredanaS ,dupa cum s-a mai zis si dupa ce spui,totul pute a abuz.Pina vi se "trezeste" din covid avocatu' plangere scrisa,cu nr inregistrare,la politie.Daca nu o primesc faceti plangere la Inspectoratul General al Politiei Romane,prin recomandata.

Ceva imi zice ca sunteti intr-un oras mic si nu m-as mira daca avocatul vostru ar fi amic cu o droaie de "militieni"...Si de-aia nu prea ar avea chef de treaba!

Link spre comentariu

Avocatul câştigă oricum, chiar dacă pierde, lui nu-i pasă prea tare....nu e ca la depanare, dacă nu ţi-l pot repara, nu-ţi iau banii.

Am înţeles că şi ,,mass-media,, cere ceva ca să facă anchete în astfel de cazuri.Justiţia noastră e o batjocură, cei cu bani sunt ,,mai egali,, în drepturi decât ceilalţi...

Link spre comentariu

Eu tot aștept un răspuns la întrebarea.....? Daca tatăl dvs este MARTOR, cine e AUTORUL asa zisului accident?

Ps. Sa ții bine de porcăria aia de dovada, e singurul lucru care poate arata abuzul comis și cât de mare gogonea e toată povestea asta. 

Și da, mergeți împreună cu tatăl dvs la secție și cereți insistent lămuriri, dacă nu le primiți, plângere direct la inspectoratul General PLUS COPIE DOVADA , nu lăsați originalul niciunde, dacă simt ca se îngroașă gluma, e posibil sa va ceara dovada sub diferite pretexte, încercând o musamalizare, știind ca e singurul vostru atu împotriva lor și a abuzului comis. 

Editat de david321
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări