Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 1 oră, validae a spus:

@dvb..te rog să te abţii de a mă provoca în vreun fel, cu atât mai mult în mod public.Eşti o persoană cu care nu aş dori să am de-a face nici virtual, nici pe stradă.Ştii vorba aia ,,in vino veritas,,.Ţi-ai arătat caracterul în astfel de condiţii, nu trebuie să mai demonstrezi nimic, cel puţin nu mie.....

Poate vrei sa reformulezi, asta nu-i raspuns de moderator... daca esti suparat sau apasat nu este bine sa generalizezi, nu mai croseta atita pe subiecte, lasa lumea sa se exprime... o sa descoperi ca forumul are o capacitate de automoderare fantastica, relaxeaza-te, viata este frumoasa! :-)

La sectiunea cu pricina au mai activat si alti moderatori (asa ca noi toti avem termene de comparatie) , in vremuri mult mai tulburi si culmea! mult mai prolifice! Mai vorbim peste un an, daca apucam, desigur :-)

PS. Nici eu n-as merge la un vin cu tine, cred ca m-as plictisi teribil, inainte sa termin primul pahar... :-(

Editat de Dorin Bodea
Link spre comentariu

Dacă-şi mai aduce cineva aminte, Becali a rămas în istorie (şi) pentru o replică dată la telefon: "eu l-am făcut «oligofren», el m-a făcut «zdreanţă», dar nu ne-am insultat". Pare greu de crezut, dar între oameni pot exista relaţii care, privite din exterior, n-au nicio noimă. Eu personal fac parte din categoria citată de oier, am colegi cu care mă salut cordial în gen: "salut bă p***, ce dracu' faci?" şi altele care ar părea mult mai rele. Poate e la fel şi la tuburi, o prietenie mult mai... cum să-i zic? Atipică.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări