validae Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Dacă vă place să vă vorbiţi urât unul altuia, nu aveţi decât s-o faceţi acolo.Există (doar un exemplu)şi cârciumi unde se practică exclusiv limbajul porcos, acolo se duc cei care vor să-şi descarce anumite frustrări... Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 (editat) Acum 1 oră, validae a spus: @dvb..te rog să te abţii de a mă provoca în vreun fel, cu atât mai mult în mod public.Eşti o persoană cu care nu aş dori să am de-a face nici virtual, nici pe stradă.Ştii vorba aia ,,in vino veritas,,.Ţi-ai arătat caracterul în astfel de condiţii, nu trebuie să mai demonstrezi nimic, cel puţin nu mie..... Poate vrei sa reformulezi, asta nu-i raspuns de moderator... daca esti suparat sau apasat nu este bine sa generalizezi, nu mai croseta atita pe subiecte, lasa lumea sa se exprime... o sa descoperi ca forumul are o capacitate de automoderare fantastica, relaxeaza-te, viata este frumoasa! :-) La sectiunea cu pricina au mai activat si alti moderatori (asa ca noi toti avem termene de comparatie) , in vremuri mult mai tulburi si culmea! mult mai prolifice! Mai vorbim peste un an, daca apucam, desigur :-) PS. Nici eu n-as merge la un vin cu tine, cred ca m-as plictisi teribil, inainte sa termin primul pahar... :-( Editat Martie 13, 2020 de Dorin Bodea Link spre comentariu
ratza Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Dacă-şi mai aduce cineva aminte, Becali a rămas în istorie (şi) pentru o replică dată la telefon: "eu l-am făcut «oligofren», el m-a făcut «zdreanţă», dar nu ne-am insultat". Pare greu de crezut, dar între oameni pot exista relaţii care, privite din exterior, n-au nicio noimă. Eu personal fac parte din categoria citată de oier, am colegi cu care mă salut cordial în gen: "salut bă p***, ce dracu' faci?" şi altele care ar părea mult mai rele. Poate e la fel şi la tuburi, o prietenie mult mai... cum să-i zic? Atipică. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Nu bre, nu exista asa ceva la sectiunea de tuburi. Exista orgolii si interese . Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 (editat) Atipica my ass... Aia de la tuburi n-au nimic special, este aceeasi fizica... PS. cu o singura constanta, AdrianPic , care le rezolva pe toate :-) Este inginerul peste orice inginer pe care vi l-ati fi inchipuit vreodata Editat Martie 13, 2020 de Dorin Bodea Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Nu ieczista in aceasta lume un injiner mai uber alles ca Hadrian Pic ... pina si imortalitatea paleste la un scirt al lui Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Adrian, vad ca mi-ai dat cu rosu, sa traiesti! Vai de Steaua ta de audiofil! Esti un bun exemplu de dobitoc interminabil... Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Acest limbric (a pathetic excuse for a human being) de om Adrian Pic face gargara ca el insusi este injiner si noi toti sintem Pulea Spataru in fata lui... in conditiile in care el insusi n-a livrat decit birfe si nici o masuratoare Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Sa incepem un nou film de Oscar; dobitocu care n-a sa spuna in veci nimic, adica Adrian Pic Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Bine... hai sa vedem ce pune, chiar il rog! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 13, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Martie 13, 2020 ok.. subiect inchis oare dece doar anumiti useri se gasesc de comentat la orice ? chiar si acolo unde nu le fierbe oala Link spre comentariu
Postări Recomandate