Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

De ce era nevoie de o cerere?

Avea buton special...putea sa-si stearga singur contul daca era asa de hotarat. Nu inteleg reactia asta din partea anumitor useri...daca nu vrei sa mai ai treaba pe forumul asta nu mai intra pe el...foarte simplu! Pentru ce sa stergi contul? Supararea trece peste o perioada de timp...dar contul nu se mai intoarce!

In sfarsit, nu mai conteaza si nici nu e treaba mea...fiecare face dupa cum il duce capul!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Este pacat ca se ajunge la asemenea decizii. Depopularea forumurilor este o realitate dureroasa pentru cei mai traditionalisti.

Acum 7 minute, mac01 a spus:

dar contul nu se mai intoarce!

Cred ca dispar toate postarile odata cu stergerea contului, asa ca unele discutii la care participase vor pierde din sens.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
Acum 1 oră, zvonacfirst a spus:

Este pacat ca se ajunge la asemenea decizii. Depopularea forumurilor este o realitate dureroasa pentru cei mai traditionalisti.

Cred ca dispar toate postarile odata cu stergerea contului, asa ca unele discutii la care participase vor pierde din sens.

Nu se sterg, devine VIZITATOR:

leco.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

@Vasile, daca chiar esti tu, poate il rogi pe Validae sa-mi trimita si mie un backup dupa subiectele mele la userul "dvb" (lampi, transformatoare) pe care l-a sters cu elan muncitoresc, e drept, la cererea mea (exasperat fiind tocmai de acesta)... stiu ca l-a rugat pina si Fery Visky si s-a facut ca ploua...   

PS. Eu nu pot stabili o relatie cu acest moderator - am incercat - ca tot timpul ma ameninta ce inregistrari are cu mine de cind eram beut si probabil eram mai colorat in vorbire (si gindire :-) )

PS2. L-am cunoscut personal pe Claudiu-DjLeco la una din intilnirile lamparilor unde au participat - in premiera - si tovarasi din Timisoara, Arad... Parea un om la locul lui si foarte bun tehnic, mult peste medie...

Editat de Dorin Bodea
Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 1 oră, Dorin Bodea a spus:

@Vasile, daca chiar esti tu, poate il rogi pe Validae sa-mi trimita si mie un backup dupa subiectele mele la userul "dvb" (lampi, transformatoare) pe care l-a sters cu elan muncitoresc, e drept, la cererea mea (exasperat fiind tocmai de acesta)... stiu ca l-a rugat pina si Fery Visky si s-a facut ca ploua...   

Nu se poate, nu exista astfel de arhive 

1 oră în urmă, mojnost a spus:

Regret.

Oamenii vin si pleaca

vorba unui contemporan 

Link spre comentariu

Cred că a scris şi a editat parţial, a uitat să şteargă acel ,,nu,,.

Referitor la DjLeco....uitaţi o mostră de caracter ,,a la Leco,,, aşa cum îi place lui DVB...că cine se aseamănă se cam adună.

După ce m-a insultat prin raportul trimis, acuzându-mă că ,,am primit mită,, să-i şterg lui postările la adresa lui Viobio, Leco trimite asta:

eBmr2V8.png

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări