Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Am facut rezervare si maine dimineata la prima ora plec sa cumpar masina din link-ul de mai jos.

https://www.autovit.ro/anunt/infiniti-q30-ID7GAyH7.html#fa8271cfb7

Masina nu este pentru mine....este pofta fetei mele. Eu am un X-trail de 10 ani de care sunt foarte multumit...o masina foarte fiabila pe care nici n-am de gand s-o vand curand.

Dupa cum bine stiti Infiniti este marca de lux de la Nissan...eu sunt cu japonezele...numai ca aceasta masina nu prea mai este japoneza pura...platforma, motorul si transmisia automata sunt de la Mercedes GLA. 

Ce rugaminte am la voi...cei care stiti...ce puteti sa-mi spuneti despre transmisia automata si motorul acestei masini (cel diesel de 2200cmc)....daca sunt fiabile sau ce probleme au avut in timp? Dupa cate stiu Mercedes foloseste de mult timp acest motor...dar n-am avut timp sa intru pe forumuri si sa ma documentez despre fiabilitate.

N-am avut masini nemtesti....decat un Opel care l-am tinut doar vreo 20.000km ....deci la capitolul nemtesti sunt cam praf....si sincer nu ma atrag.

Multumesc!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări