Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Horizon 22H120

Valentinovich

Postări Recomandate

Am un televizon Horizon 22H120 care are o problema, din cand in cand se da volumul la 0 sau cand sunt in meniu se duce in stanga .

Am incercat sa caut rezolvare si ce am incercat pana acum a fost:

- Am scos bateriile de la telecomanda crezand ca e un buton blocat( televizorul nu are buton de aprins sau control , doar telecomanda) 

-Am incercat sa deconectez senzorul cu infrarosu din televizor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• modoran

3

• Valentinovich

3

• validae

2

televizor fara macar 1 buton,eu unul nu am vazut,dupa cateva imagini vazute pe google cu acest tv ,in una apare telecomanda de vestel,deci are ,,joistick,, un pus buton cu mai multe functii,in poza de mai jos incercuit cu rosu ar trebui sa fie pus butonul

finlux-fld2422-achterzijde-links.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 13 minute, iuliantv a spus:

televizor fara macar 1 buton,eu unul nu am vazut,dupa cateva imagini vazute pe google cu acest tv ,in una apare telecomanda de vestel,deci are ,,joistick,, un pus buton cu mai multe functii

Am gasit butoanele dar nu sunt notate si nu stiu ce fac si nu stiu daca ma ajuta cu problema .

Link spre comentariu

Posibil ca ,,joystick-ul,, să fie de vină, sau panoul de taste.Ar trebui să scoateţi mufa lui din placă şi să vedeţi dacă mai apare anomalia. Altă situaţie posibilă, e ca tv-ul să nu aibă filtru eficient pe sursă şi să capteze prin reţea paraziţi care reuşesc să afecteze volumul.Am un tv CRT pe care nu-l mai folosesc de când am trecut pe ,,digitale,, şi care avea ,,boala,, asta....dacă aprindeam un bec, se dădea sonorul mai încet.Dacă foloseam un pistol de lipit în aceeaşi priză cu el, se dădea sonorul încet.Am rezolvat situaţia punând un tor de ferită, de genul demontabil (din două bucăţi) pe cablul de alimentare, chiar lângă sursa lui.

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 13 ore, iuliantv a spus:

jonglati joistickul ,,sus,jos,miloc,de cateva ori,un spray de curatat,o picatura,gaz,motorina, poate ajuta la curatat.

Acum 14 ore, iuliantv a spus:

televizor fara macar 1 buton,eu unul nu am vazut,dupa cateva imagini vazute pe google cu acest tv ,in una apare telecomanda de vestel,deci are ,,joistick,, un pus buton cu mai multe functii

Am gasit butoanele dar nu sunt notate si nu stiu ce fac si nu stiu daca ma ajuta cu problema .

Editat de Valentinovich
Link spre comentariu

Pentru cine nu se pricepe...., de la a scoate bateriile din telecomanda, pana la a scoate  joystickul de pe placa, e o mica mare diferenta.:reytre

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Înainte de a-l da jos, trebuie să-l verifice.Poate nu e el de vină şi-l dă jos degeaba.Am mai scris, uneori sonorul e afectat de paraziţi de reţea induşi de aparatură electrocasnică din apropiere.Mai ales dacă chinezul a omis să mai monteze toate filtrele pe intrarea sursei...din economie, sau pentru că i s-a cerut ceva mai ieftin.

Link spre comentariu
Acum 19 ore, Valentinovich a spus:

Am un televizon Horizon 22H120 care are o problema, din cand in cand se da volumul la 0 sau cand sunt in meniu se duce in stanga .

Am incercat sa caut rezolvare si ce am incercat pana acum a fost:

- Am scos bateriile de la telecomanda crezand ca e un buton blocat( televizorul nu are buton de aprins sau control , doar telecomanda) 

-Am incercat sa deconectez senzorul cu infrarosu din televizor.

rezolvarea in cazul dvs. este sa-l duceti la un service.

Link spre comentariu
Acum 22 minute, validae a spus:

Înainte de a-l da jos, trebuie să-l verifice.Poate nu e el de vină şi-l dă jos degeaba.Am mai scris, uneori sonorul e afectat de paraziţi de reţea induşi de aparatură electrocasnică din apropiere.Mai ales dacă chinezul a omis să mai monteze toate filtrele pe intrarea sursei...din economie, sau pentru că i s-a cerut ceva mai ieftin.

in cazul asta e un ,,turc,,

Link spre comentariu
Acum 2 ore, modoran a spus:

Se poate distruge joystickul ala daca nu exista pricepere sa-l dezlipeasca si daca nu se foloseste oricum.

Pai cine sa distrunga joystickul? nu mai da informati din aceste la cineva care nu este in domeniu, cel mai bine sa mearga cu el la un service :reytre

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări