Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GUTSCHNEID -LCD32SA310

cristronic

Postări Recomandate

Buna ziua! Ma intereseaza pentru aparatul din titlu,soft memorie flash 25L320. Sasiu L2M15(04) si ecran LK315GD0001,am scris o memorie noua cu continut memorie veche si acelasi rezultat,nu iese din st-by.Sursa este verificata si este buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristronic

5

• iuliantv

3

• Florinel TV

1

• Costica Tv

1

Zile populare

Eu la un tv GUT SCHNEI 32SA400 MB.HX MST6M16JS-D V20 cu acelasi defect nu iesia din sby, am relipit pici procesorului cu suflanta si a luato din loc, dar vad ca nu este acelasi sasiu

Link spre comentariu
Acum 10 ore, iuliantv a spus:

nu are cumva si un eprom 24c64,(incercati unul gol fffff)

Am verificat de la inceput,nu are decat 24C02.

Link spre comentariu

,,flash 25L320. Sasiu L2M15(04),,este cumva si varianta flash 25L3205. Sasiu L2M015(04) sau ati gresit dv?nu de alta dar prima varianta greu de gasit L2M15(04) pe cand L2M015(2) era la ceva ,,clicuri ,, distanta,eu am postat pentru L2M015(04)

da se pare ca este si l2m15(04) ,scuze, oricum merita sa incercati si binul postat,diferente fizic am vazut ca unele au ci(cred ca pentru dvb-t,ca dvb-c tunerul ala nu cred ca stie)

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Va multumesc! Cu softul postat mai sus,iese din st-by,am backlight dar sigur este pentru alt ecran.Se manifesta ca si cum ar fi T-CON defect.

Link spre comentariu

Da,am scris o telecomanda cu codul acesta si este OK.Pe capacul telecomenzii clientului(inutilizabila) se mai distingea codul RC-F3-01,am cautat in catalog dupa codul acesta si am gasit codul specificat.

Editat de cristronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări