Ovidanie Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Vreau sa impart pagina orientata portrait in doua, pe orizontala. Practic vreau sa fac un bon de service, partea superiara ramane la mine, restul ia clientul. Sau altfel spus: vreau sa delimitez doua pagini A5 pe o pagina A4, Scriu ce am de scris in prima zona A5 apoi copy-paste in cealalta zona, apoi print, etc. Va rog ajutor, ieri am luptat o ora si nu am reusit. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Mai simplu este cu Excel. Isi pastreaza formatarea mai bine decat Wordul, completezi doar odata si copiaza el automat si celalalt bon, poti face total pe costuri, etc.. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Va fi doar text, vor fi bonuri de intrare anexate fisei de service, atunci cand este cazul. Uneori primesc aparate in care au intervenit altii si pentru a evita discutiile intocmesc acest bon, doar cand este cazul. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Daca imi trimiteti un draft sau o poza ca sa imi dau seama cum vreti sa arate, incerc sa va ajut. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Da, este bine. Chenarul sa nu apara la tiparire si linia orizontala sa ramana acolo cand ma apuc usa scriu. Link spre comentariu
bentanioan Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Am facut si eu o proba in excel. Ce scrieti in partea de sus,apare si in partea de jos. Probabil ca se poate si mai bine dar eu atat am reusit. PROBA.xls Link spre comentariu
daniels Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 1. Definesti formatul A5. 2. La tiparire fofosesti format A4 cu 2 pagini pe format alien blaster new vegas Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Documentul excel este incomod. Pot tipari A4 cu 2 pagini pe format dar driverul imprimantei tine minte ultimele setari, trebuie sa fiu atent cand tiparesc altceva. Deci...nu prea e bine. Link spre comentariu
alf Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Foloseste atasamentul ca format. Dupa ce scrii in campul de sus, faci copy apoi dai click in campul de jos + paste. word format jumate.docx Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Multumesc mult, pare OK. Mai multe teste maine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum