Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Word 2010 ajutor

Ovidanie

Postări Recomandate

Vreau sa impart pagina orientata portrait in doua, pe orizontala. Practic vreau sa fac un bon de service, partea superiara ramane la mine, restul ia clientul.

Sau altfel spus: vreau sa delimitez  doua pagini A5 pe o pagina A4, Scriu ce am de scris in prima zona A5 apoi copy-paste in cealalta zona, apoi print, etc.

Va rog ajutor, ieri am luptat o ora si nu am reusit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

5

• ghimpe--

2

• alf

2

• bentanioan

1

Zile populare

Mai simplu este cu Excel. Isi pastreaza formatarea mai bine decat Wordul, completezi doar odata si copiaza el automat si celalalt bon, poti face total pe costuri, etc..

Link spre comentariu

Va fi doar text, vor fi bonuri de intrare anexate fisei de service, atunci cand este cazul. Uneori primesc aparate in care au intervenit altii si pentru a evita discutiile intocmesc acest bon, doar cand este cazul.

Link spre comentariu

Documentul excel este incomod.

Pot tipari A4 cu 2 pagini pe format dar driverul imprimantei tine minte ultimele setari, trebuie sa fiu atent cand tiparesc altceva. Deci...nu prea e bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări