Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare realizare incinte

alex26

Postări Recomandate

Buna ziua. Ma bate gandul sa construiesc niste incinte, mai exact sa cumpar difuzoarele si sa apelez la cineva de pe forum sa ma ajute cu filtrele si toate celelalte. Am gasit pe un site de vanzari de la noi din tara niste difuri de bas, si o persoana are la vanzare 3 modele de difuzoare pe care le vinde ieftin desi sunt difuzoare destul de bunicele. Acestea ar fi Morel MW 168, Seas P21 REX /DDP si difuzoarele folosite in boxele Monitor Audio GX100/GX200

Morel sunt 350 perechea, Seas sunt 245 perechea si ultimele sunt 350 lei perechea.

Care dintre cele 3  sunt mai ok de cumparat si apoi voi cauta si tweeterele, vreau sa fie boxe pe 2 cai?  Daca a mai cumparat cineva de aceea persoana si daca difuzoarele au fost ok?

Pentru tweetere ma voi orienta spre Seas 22TAF/G, Morel CAT 308, Morel MDT 30S sau Vifa XT 25/ Vifa XT19.

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

3

• daniel_2004

2

• Shambala

1

• adrian_pic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu te-aș sfătui să iei difuzoarele dintr-o sursă sigură. Am văzut și eu anunțurile dar nu am văzut nici măcar o etichetă pe ele care să susțină ceea ce spune el... Grijă mare!

Link spre comentariu

Sunt doua anunuturi si ambele au etichetele pe difuzoare. La unul se vede fludorul lipit pe terminalel difului la celalalt pare nefolosite. Nu inteleg de ce sunt asa de ieftine :limb:

Link spre comentariu

Preturile nu sunt prea departe de preturile internationale, chiar am fost surprins cat de ieftine au ajuns aceste difuzoare destul de bune.

alex26 - fa si tu o verificare cu google - scrii numele si codul difuzorului si apoi price.  Chiar si pe site-uri scumpe, cum este HiFiCollective, Morel-ul este 25 lire (GBP).

Acum, pe care sa le alegi, nu se poate spune pt ca nu ai spus ce vrei sa obtii. Vezi ca unul este de 8" si altul de 6". 

Ambele sunt bune; cu Morelul scoti ceva mai putin bas. Eventualele incinte cu el se pot asocia cu un subwoofer daca se va simti nevoia de ++ bas.

Ca tweeter as sugera tot Seas sau Morel.

Ca idee, am inteles ca cel care le vinde in Focsani are si noi (nos) si folosite - la un pret mai mic.

Dar sunt si la 45$ perechea - in usa. Poate gasesti si in EU.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări