Gilbert Sparios Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 (editat) Pentru cei (si nu doar) care folosesc o statie de dezlipit gen ZD-915, as vrea sa intreb..nu merge inlocuit filtrul acesta ? NU e vorba de pret, e vorba ca eu fiind din Deva, ma costa cat nu face un transport, si ma gandeam daca nu ar merge altceva sa pun. Parca nu e tocmai pasla acolo...nu ? Editat Martie 4, 2020 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 La weller este din pâslă deci merge făcut din așa ceva. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 mhm. o sa incerc. oricum nu poate trece nici de pasla Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Mă gândesc că cei de la weller știu ce fac. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 da, cu siguranta. o sa cumpar niste rotunduri de-alea ce se pun la scaune din pasla ca am vazut ca sunt pe aproape la dimensiune cu tubul ala de sticla si am scapat. multam Dan. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Doar că va trebui dat jos lipiciul de pe ele. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Martie 8, 2020 Autor Partajează Postat Martie 8, 2020 am găsit ceva fara lipici. cred ca erau făcute pentru stația mea. Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 (editat) https://imgur.com/YVHcLhm Functioneaza si cu letcon de lipit zd pt 916. Editat Martie 8, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Acum 18 ore, Gilbert Sparios a spus: am găsit ceva fara lipici. cred ca erau făcute pentru stația mea. Super și bănuiesc că prețul e foarte bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate